Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Paolo Barrasso

Paolo Barrasso heeft een traditionele lijn met kwaliteits scheerproducten voor mannen. Paolo Barrasso is geboren in Turijn, Noord Italië en heeft de traditie voortgezet van barbers in zijn familie. Pablo was een grote speler bij talrijke participaties, waaronder Rai, Proraso, BBC, Vintage Barber en King of Beard. Zijn werk wordt omschreven als een combinatie van pure ambacht met een professionele dosis creativiteit.

 

Scheerproducten van Paolo Barrasso

Paolo Barrasso heeft zijn ervaring gebruikt om zelf met prachtige en luxe scheerproducten te komen. De aftershave parfum van Paolo Barroso staat erom bekend dat het de intensiteit heeft van een eau de parfum, maar heeft de concentratie alcohol van een aftershave. Dit zorgt voor een intens verfrissend gevoel na het scheren!

De aftershave parfum bestaat in twee geuren. De Paolo Barrasso Blue Aftershave Parfum en de Paolo Barrasso Red Aftershave Parfum. De Blue versie bevat een levendige geur van kruiden, bloemen en warme houtnoten. De Red versie bevat frisse hints van citrus, bloemen en warme houtnoten.  

Ook heeft Paolo Barrasso twee soorten luxe scheerzeep. De scheerzepen zorgen ervoor dat haren makkelijker te scheren zijn doordat ze zacht worden. De Paolo Barrasso Luxury Blue Scheerzeep bevat een heerlijke warme geur, terwijl de Paolo Barrasso Luxury Red Scheerzeep bloemig, aards en warm is. 

 

Paolo Barrasso scheerproducten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geraakt en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Paolo Barrasso? Bestel dan jouw Paolo Barrasso producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!