Je beoordeling toevoegen

Patricks 
ES1 Anti-Aging Eye Serum

€84,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Met het Anti-Aging Eye Serum van Patricks geeft je de tere huid onder je ogen een diepe hydratatie zonder een vettige laag achter te laten. De hypergeconcentreerde, anti-verouderingsformule richt zich op het bestrijden van lijntjes, donkere kringen en wallen.

Belangrijke ingrediënten:

 • Niacimide: Herstelt cullulaire energie en beschadigd DNA. Vermindert de effecten van UV-stralen en bestrijd interne en externe stressfactoren die tot afbraak van de huid en voortijdige tekenen van veroudering leiden.
 • Rode Algen: Rijk aan eiwitten, vitamines en antioxidanten. Helpt de huid te verhelderen en donkere kringen te minimaliseren. Heeft goede vochtvasthoudende eigenschappen, bevordert een gezondere huidbarrière en helpt bij het aanvullen van de natuurlijke hydratatie van je huid.
 • Peptide Complex: Bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Dit richt zich op de slappe huid onder de ogen en bevordert de aanmaak van glycosaminoglycanen, wat helpt bij het herstellen van rimpels.
 • Antioxidanten: Neutraliseren vrije radicalen en verontreinigende stoffen die tot oxidatieve stress leiden. Helpen vroegtijdige rimpels, verlies van elastine, verminderd vochtgehalte, verhoogde pigmentatie en een aangetaste vochtbarrière te voorkomen.
 • Sunnic Acid: Heeft een vergelijkbare structuur als de huideigen lipiden. Versnelt huidverjonging en voorkomt schade door vrije radicalen. Resulteert in een steverige en meer elastische huid.

Een uitzonderlijk serum boordevol verzorgende ingrediënten voor onmiddelijke en langdurige anti-verouderingsresultaten.

 1. Rol zachtjes 2-3 keer onder elk oog wanneer nodig.
 2. Kan dagelijks gebruikt worden.

Actieve ingrediënten: Niacimide, rode algen, peptide complex, antioxidanten, sunnic acid, glycerine, carnosine, caprylyl glycol, jania rubens-extract, acetylhexapeptide-8 en barnsteenzuur.

Ingrediënten: Aqua/Water/Eau, Glycerine, Niacinamide, Maltodextrine, Fenoxyethanol, Natriumpolyacrylaat, Boornitride, Dinatrium EDTA, Ethylhexylglycerine, Carnosine, Biosaccharide Gum-1, CaprylylGlycol, Fenethylalcohol, Natriumcarrageen, JaniaRubensal Extract , AcetylHexapeptide-8, Barnsteenzuur.

Kenmerken

 • Richt zich op het bestrijden van lijntjes, donkere kringen en wallen

 • Laat geen vettige laag achter

 • Voorkomt vroegtijdige tekenen van huidveroudering

 • Helpt rimpels te herstellen

 • Onmiddelijke en langdurige anti-verouderingsresultaten

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen