Noël Brand
Dit is de tweede bestelling doe ik heb gedaan bij The Alpha Men en wederom van PN. Deze set is GOUD. de wash ruikt lekker, de olie voelt en ruikt goed en de balm is NEXT LEVEL. Daarnaast kan je stoer lopen doen met het kammetje wat erbij zit, zodat al je vrienden die geen mannelijke baard hebben het nakijken hebben. 10/10.
04 Mar 2021
Je beoordeling toevoegen

Percy Nobleman 
Complete Beard Care Kit

€59,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Percy Nobleman Complete Beard Care Kit is een set waar je je baard een zo compleet mogelijke verzorging mee kan geven. Wassen, hydrateren, voeden en verzorgen, Alles wat je baard nodig heeft om de volle potentie te benutten.

 

Inhoud Percy Nobleman Beard Grooming kit

Percy Nobleman Face & Stubble Moisturizer

Speciaal geformuleerd om je huid en stoppels te hydrateren. De Moisturizer is een mix van lichte, natuurlijke olien om je gezicht kracht en een fris gevoel te geven. 

 

Percy Nobleman Baard shampoo

De Percy Nobleman Beard Wash is een baard shampoo gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten die je baard goed reinigen zonder de huid en haren uit te drogen.

 

Percy Nobleman Baard Olie

Percy Nobleman's Signature Beard Oil is gemaakt met een natuurlijk alternatief voor synthetische siliconen, dat je huid zo zacht mogelijk maakt.

De baard olie bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Voedt de baardharen en de huid voor een comfortabel gevoel en een gezond stralende baard. Maakt de baard niet vet. 

 

Percy Nobleman Baard Balsem

De Percy Nobleman Beard Balm is geschikt om de baard gehydrateerd te houden maar ook om de baard mee te stylen. Ideaal voor langere baarden.

 

Percy Nobleman Baard kam

Mooie uitvouwbare baardkam die makkelijk mee te nemen is. 

Kenmerken

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen