Je beoordeling toevoegen

Philips 
Tondeuse - Series 3000 HC3520

€39,95
Dinsdag in huis
6 op voorraad

Trim je haar eenvoudig, gelijkmatig en snel met deze Tondeuse van Philips. De nieuwe, innovatieve kam zorgt ervoor dat je haar niet vast blijft zitten waardoor je zonder onderbrekingen je trimbeurt kan voltooien.

Met de geavanceerde, dubbelzijdige DualCut-technologie trim je je haar maar liefst twee keer zo snel als met eenzijdige mesjes. Daarnaast zijn de zelfslijpende, roestvrij stalen mesjes enorm duurzaam waardoor deze zelfs na vijf jaar nog trimmen zoals de eerste dag.

Daarnaast is de tondeuse gemakkelijk in 13 verschillende standen in te stellen. De instelbare kam heeft 12 verschillende lengte standen van 1 tot 23 mm in stapjes van precies 2 mm die gemakkelijk te besturen zijn met de schuifknop op de tondeuse. Daarnaast geniet je zonder kam van een glad trimresultaat van 0,5 mm.

De tondeuse is volledig ontworpen voor optimaal comfort, gebruiks- en bedieningsgemak. De ergonomische vorm ligt dan ook fijn in de hand en geeft je een goede controle tijdens het trimmen. Daarnaast is het hoofd gemakkelijk los te klikken en schoon te maken onder de kraan, zonder onderhoudsolie's of dergelijke producten te hoeven gebruiken.

Met een volle batterij kun je de tondeuse tot wel 75 minuten draadloos gebruiken. Vervolgens is de tondeuse weer volledig opgeladen in 8 uur. De tondeuse heeft een garantie van 2 jaar.

  1. Gebruik de tondeuse om je haar te trimmen.
  2. Maak de tondeuse na afloop schoon met het bijgeleverde reinigingsborsteltje.

- Tondeuse - Series 3000 HC3520

- Verstelbare kam

- Reinigingsborsteltje

Kenmerken

  • Eenvoudig, gelijkmatig en snel

  • Voorkomt dat je haar vast blijft zitten

  • Duurzaam

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • 2 jaar garantie

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen