Je beoordeling toevoegen

Phoenix Artisan Acc. 
Scheerzeep - Al Fin (CK-6 Formula)

€32,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Geniet tijdens het scheren van een zomerse geur met deze Scheerzeep van Phoenix Artisan Acc. De scheerzeep is handgemaakt met Phoenix's premium CK-5 formule.

De CK6-Formule is het resultaat van een lange zoektocht naar de perfecte formule voor een scheerzeep. De formule bestaat uit verschillende boters en etherische oliën van over de hele wereld, zoals cacao, cupuacu, bacuri, kokum, shea en murumuru-boter. Deze ingrediënten zorgen voor een uitzonderlijke hydratatie, verzorging en voeding van de huid en baard wat resulteert in een onvergetelijke scheerbeurt.

Geur: Al Fin. Een zomerse geur die tot stand komt door de combinatie met essentiële oliën en geuroliën van Roos, Laurierblad, Citroenmirte, Vetiver, Witte Klaver, Cypress, Helichrysum, Ambrette, Geranium en Tabak Absolute.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kaliumstearaat, Glycerine, Kaliumcocoaat, Aqua, Kalium Kokumaat, Natriumlactaat, Kalium Shea Butteraat, Kalium Castoraat, Natriumstearaat, Kalium Cacaoboter, Kalium Avocadoaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Theobromacuua) ,  Astrocaryum (Murumuru) Zaadboter,  Platonia Insignis (Bacuri) Zaadboter, Parfum [Geur]

Kenmerken

  • Heeft een zomerse geur

  • Gemaakt met de premium CK-6 formule

  • Laat je genieten van een comfortabele scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen