Jordy v.
Prettige scheerzeep. Weinig benodigd om tot een flink schuimend geheel te komen. Wel iets meer water nodig aangezien een veganistische zeep is. Resultaat is een lekkere geur welke een gladde laag (best-in-class) achter laat op de huid zodat je geen scheerirritaties krijgt. Jammer dat de geur en "slickness" niet lang na het scheren blijft hangen.
27 Oct 2020
A S.
Ik heb zo’n beetje alle scheerzepen gebruikt, van Proraso, Aqua di Parma, Taylor of old bond street, Dr Harris etc. Geen van allen kan zich meten aan deze zeep. Deze is echt heel anders. Absoluut geen waterig/schraperig prikkend gevoel tijdens of na het scheren. Zeer cremig karakter welke andere zepen absoluut niet hebben. Geur is of eens een aangename bonus. Klassieke musk met een moderne twist. Geen scherpe citrus maar een mooie ronde zwoele musk geur. Klasse product en een keer geprobeerd is het een blijvertje. Iemand die kwaliteit zoekt is dit een sterke aanrader!
10 Nov 2019
Je beoordeling toevoegen

Phoenix Artisan Acc. 
Scheerzeep - John Frum (CK-6 Formula)

€29,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De John Frum scheerzeep van Phoenix Artisan is een handgemaakte, veganistische scheerzeep. Het zeep geeft veel dikke schuim en zorgt dus voor een prettige scheerervaring. 

De John Frum bevat de unieke CK6 formule. De meest dichte en hydraterende scheercreme van dit moment. CK6 is het resultaat van een lange zoektocht naar de beste ingrediënten voor een scheerzeep. Het bevat veel essentiele olien en boters als Kokum, Cocoa, shea, bacuri en Capuacu. Deze zorgen allemaal voor een hydraterend en verzachtend effect op de huid. 

Geur: Siciliaanse cederhout, grijze amber and witte musk. 

Neem een natte scheerkwast en wrijf deze ongeveer 20 seconden over de scheerzeep. Klop nu een lekker schuim in een scheerkom of op het gezicht. 

Potassium Stearate, Glycerin, Potassium Cocoate, Aqua, Potassium Kokumate, Sodium Lactate, Potassium Shea Butterate, Potassium Castorate, Sodium Stearate, Potassium Cocoa Butterate, Potassium Avocadoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum (Capuacu) Butter, Astrocaryum (Murumuru) Seed Butter, Platonia Insignis (Bacuri) Seed Butter, Parfum

 

Kenmerken

  • Handgemaakt

  • Dikke schuim

  • Hydraterend en verzachtend effect

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen