joeri
De Travel Scuttle van Phoenix Artisan is een mooie scheerkom, zowel voor thuis als op vakantie. Niet te groot van formaat maar in een mooi pakket met een tasje en een sample. Simpelweg warm water in het reservoir, dopje erop, een beetje zeep in de kom en met de vochtige scheerborstel opkloppen. Heel snel een mooi, luchtig schuim en aangenaam aanvoelend op de huid die warme zeep.
12 Nov 2021
Je beoordeling toevoegen

Phoenix Artisan Acc. 
Scheerkom - Travel Scuttle

€32,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze Scheerkom - Travel Scuttle van Phoenix Artisan is een dubbelwandig opschuimbakje met een geïntegreerd waterreservoir dat het scheerschuim voor een langere periode warm en romig houdt. 

Deze Scheerkom is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen op reis. Het waterreservoir wordt afgesloten met een silicone dop, waardoor er geen water uit lekt. 

De Scuttle is gemaakt van polypropyleen, die bekend staat om zijn vermogen om warmte op te nemen en vast te houden. De contrasterende kleur blauw helpt de ideale schuimconditie te herkennen. 

Verwijder de siliconen dop en vul het waterreservoir met warm tot kokend water. Deze Scuttle kan ook met koud water worden gevuld en in de magnetron opgewarmd worden. 

Na het scheren spoel je de Shuttle weer schoon en laat je het goed opdrogen voor een volgend gebruik. 

Kenmerken

  • Houdt het schuim warm en romig

  • Gemaakt van polypropyleen

  • Ideaal voor op reis

  • Dubbelwandig

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen