Je beoordeling toevoegen

Phoenix Artisan Acc. 
Scheerzeep - Atomic Age Bay Rum (CK-6 Formula)

€29,95
Morgen in huis
5 op voorraad

Na vijf jaren ontwikkelen en experimenteren is het dan eindelijk zover… Phoenix Artisan brengt de bay rum scheerzeep met de CK6-Formule uit.

De geweldige CK6-Formule is het resultaat van de lange zoektocht naar de perfecte scheerzeep en bestaat uit verschillende boters en etherische oliën van over de hele wereld, zoals cacao, cupuacu, bacuri, kokum, shea en murumuru-boter. Deze ingrediënten zorgen voor een uitzonderlijk goede hydratatie, verzorging en voeding van de huid en baard wat resulteert in een onvergetelijke scheerbeurt.

Een ander belangrijk aspect van deze scheerzeep waar veel tijd en energie in is gestoken, is de heerlijke Bay Rum geur. Deze geur is een unieke bay rum geur die Phoenix Artisan zelf heeft samengesteld. De zeep heeft tijdloze, mannelijke, elegante geur met een zacht en fijn aroma, die is te omschrijven als een exotische, aantrekkelijke en lichte geur.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kaliumstearaat, Glycerine, Kaliumcocoaat, Aqua, Kaliumkokumaat, Natriumlactaat, Kaliumsheaboteraat, Kaliumcacaoboteraat, Natriumstearaat, Kaliumcacaoboteraat, Kaliumavocadoaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Theobroma Grandiflorum (Capuacu) Boter Astrocaryum (Murumuru) Zaadboter, Platonia Insignis (Bacuri) Zaadboter, Parfum [Geur]

Kenmerken

  • Bestaat uit verschillende boters en etherische oliën

  • Zorgvuldig ontwikkelt met ingrediënten en geurnoten van over de hele wereld

  • Zorgt voor een onvergetelijke scheerbeurt

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen