Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Pomp & Co

Pomp & Co. is een authentiek merk uit Dublin dat zich buiten de gebaande paden heeft bewogen om kwalitatieve verzorgingsproducten voor mannen te maken. Het merk heeft ondertussen verschillende lijnen met onder andere haarproducten, baardproducten en lichaamsproducten van goede kwaliteit. 

 

Het ontstaan van Pomp & Co.

Pomp & Co is in 1947 ontstaan in de kelder van de kapperszaak van Sammy Donnelly. Sammy Donnelly was een goede barber en stond bekend als de echte meesterkapper en Dublin-legende. Uit pure passie en interesse in de verzorgingsproducten begon Sammy vanuit zijn kelder zijn verschillende lotions te bestuderen en creëerde hij de eerste producten voor Pomp & Co. Deze producten vielen in de jaren '40 en '50 goed in de smaak en stonden vooral bekend vanwege hun heerlijke geur. Deze geur was het resultaat was van een mengsel die bestond uit verschillende colognes uit de persoonlijke collectie van Sammy. Tegenwoordig zijn de kleinzonen van Sammy; James & Sam Donnelly, eigenaren van Pomp & Co. en maken ze nog steeds authentieke maar toch ook tijdloze verzorgingsproducten.

 

Kwaliteit

Om goed te presteren en alle verwachtingen waar te maken, is elk product geformuleerd op een manier dat het als zeer geconcentreerd kan worden beschouwd. Dit houdt dus in dat je voor een natuurlijke look maar een klein beetje van het product nodig zal hebben (bespaart dus ook geld!).

Ook was de geur ontzettend belangrijk voor Pomp & Co. Het merk wilde een geur creëren die zou fungeren als een eau de cologne voor het haar. Daarom hebben ze meer dan een jaar hun formules aangepast en zijn ze blijven testen tot het product perfect was. Pomp & Co. houdt de volgende belofte aan: ‘Wij verkopen tijdloze, authentieke producten die een leven meegaan en doorgegeven kunnen worden aan de volgende generatie.’ 

 

Producten van Pomp & Co.

De Pomp & Co. Pomade is uitermate geschikt voor pompadours, slick-backs en andere klassieke stijlen. Wil je een natuurlijke en getextureerde stijl, dan is de Pomp & Co. Hair Cream wat voor jou. Zowel de pomade als de cream zijn op water gebaseerd en daarom makkelijk uit je haar te wassen.

Ook voor een kwalitatieve hair tonic, baardbalsem, kam, aloe vera gel, soap bar en douchegel kan je bij Pomp & Co. aankloppen. 

 

Pomp & Co. producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Pomp & Co.? Dan kan je jouw Pomp & Co. producten bestellen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!