Rudolf v.
Na jaren elektrisch geschoren te hebben besloot ik om me klassiek te scheren: zeep, kwast en een veiligheidsmesje (ook wel krabbertje genoemd). Ik besloot dit te doen als herinnering aan mijn vader die in 2011 plotseling overleed. Hij schoor zich thuis altijd met kwast en kwastje en hoewel ik een buitengewone relatie met hem had, kwam zijn overlijden plotseling. Dus, nadat ik zo een kwastje en krabbertje had moest ik altijd drie keer scheren voordat alle haren weg waren. Plots kwam ik op het idee om een presave te kopen, en dat vond ik via deze site. De bestelling geplaatst en op het juiste moment geleverd. Ik scheer me minder vaak per scheersessie, heb een glad geschoren bekkie en ik ruik heerlijk fris. De producten voldoen aan mijn eisen, dus ben ik meer dan dik tevreden. The Alpha Men heeft er een blijvende klant aan over gehouden.
01 Feb 2020
Hanif D.
Als een ware Proraso liefhebber ben ik al een tijdje grote fan van deze top product. Het is werkelijk een balsem die je huid helpt om te voeden, verzachten en een flinke boost geeft aan de bloedcirculatie van je gezicht. De eigenschappen van Aloe Vera en vitamine E is al jaren bekend in de cosmetische/medische wereld dat het droog/gevoelige huid geneest. Daarom gebruik ik deze balsem elke dag om mijn egale huid te onderhouden! Ik raad ieder kieskeurige klant aan om zowel deze product als andere verzorgingslijnen van Proraso aan te schaffen bij The Alphan Men.
16 Jun 2019
Je beoordeling toevoegen
-44%

Proraso 
Aftershave Balm - Blue Aloe Vera & Vitamine E

€15,90
€8,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

De Aftershave Balm uit de Blue Range van Proraso, de Blue Range van Proraso is speciaal voor de vochtarme en droge huid. De crème-achtige balm voelt niet vet aan en trekt snel in de huid. De ingrediënten in de balsem hydrateren de huid en zorgen ervoor de natuurlijk bescherming van de huid wordt versterkt.

Met Aloe Vera, Vitamine E en Liquorice Extract voor een kalmerend effect op de huid.

  1. Na het scheren een kleine hoeveelheid in je handpalmen nemen.
  2. Aanbrengen op het geschoren gedeelte en verdelen over je gezicht.

Kenmerken

  • Hydraterende aftershave

  • Verzorgend en kalmerend

  • Met Liquorice extract

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen