Henri
Wat een mooi en heerlijk product. Een heerlijk verkoelende werking, verzachtend en geen jeuk! Mijn tip is wel om de beginnende baard regelmatig te wassen met een beetje normale shampoo. Dit voorkomt schilferende huiddeeltjes doordat de huid gevoed wordt en het verminderd de beginnende jeuk al iets. Daarna de Proraso baardbalsem gebruiken. De baardharen worden dan zachter. De geur is mannelijk en heerlijk. Geen overheersende geur, maar lekker op de achtergrond waarbij de houtgeur de boventoon voert.
02 Mar 2022
Ronald D.
Het moet echt even ingewreven worden; wat een prima spul! Als beginnend baardman kan ik.zeggen " Het jeukt me niet". En dan geurt de boel ook nog aangenaam gedurende de dag. Niks overdreven, maar op de achtergrond aanwezig. Ook leuk: mijn vrouw vindt het ook lekker ruiken. Italiaanse kwaliteit voor een redelijke prijs, dus zeker aan te bevelen.
06 May 2020
Maurice C.
De geur van deze Wood and Spice balm is onovertroffen, net als de baardolie van Proraso, Heerlijk (is eigenlijk vijf sterren) maar; De hold van deze beardbalm is echter minder, voor stylen is het eigenlijk te dunnetjes. Voelt wel heerlijk fris aan en baardharen worden iets zachter. Gewoon eens proberen....
16 May 2019
Je beoordeling toevoegen
-25%
Bestseller

Proraso 
Baard Balsem - Wood & Spice

€15,95
€11,90
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Baard Balm van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balsem is een lichtere en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balsem verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden.

Met een krachtige maar verfijnde geur van Wood and Spice.

Over Proraso

Het is niet heel gek als Proraso één van de eerste merken is waaraan je denkt als je een typische Italiaanse Barbier in gedachte neemt. Het authentieke uiterlijk, de rijke mannelijke geuren en sublieme scheerresultaten die worden bereikt met dit merk maken het tot één van de meeste populaire merken onder barbiers wereldwijd.

  1. Neem een kleine hoeveelheid balsem en masseer dit in de baard.

 

Kenmerken

  • Verzachtende balsem

  • Ideaal voor de beginnende baard

  • Voorkomt jeuk

4 sterren uit 17 reviews
Uw review toevoegen