OK
Tot dusver is Azur Lime Proraso de beste baard- en snorolie die ik ben tegengekomen: fijn vet zonder plakkerigheid, en zeer goed voor huid en haar. En die fantastische geur: mediterraan fris en warm. Een geur die bovendien ook prettig lang bij je blijft (langer dan die van sommige andere, veel duurdere oliën). Kortom: Italiaanse bovensteplankkwaliteit.
17 Jun 2021
OK
Hoe goed voor de baard/snor/huid sommige Britse en Amerikaanse baardoliën ook zijn, die van het Italiaanse merk Proraso zijn van een andere orde. Je ruikt gewoon de geschiedenis en traditie van het oude Zuid-Europa, er is geen gekochte artiestennaam voor nodig om het aan de man te brengen. Proraso's Azur Lime-baardolie is eenvoudigweg fantastisch in ieder opzicht: glans, geur, voeding. De geur en stijl van een ware gentiluomo, dat is wat dit flesje herbergt. Had ik al gezegd dat dit een aanrader is? Bij deze.
16 Jun 2021
Je beoordeling toevoegen
-32%
Bestseller

Proraso 
Baardolie - Azur Lime

€15,95
€10,89
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Beard Oil van Proraso in de Azur Lime variant van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad.

De Beard Oil bevat de nieuwe geur van proraso, Azur Lime. De Azur Lime is een klassieke mannengeur met een lichte frisse ondertoon. Doet je in eerste instantie denken aan de geur die bij de klassieke barbershop hangt.

  1. Aanbrengen op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Over Proraso

Het is niet heel gek als Proraso één van de eerste merken is waaraan je denkt als je een typische Italiaanse Barbier in gedachte neemt. Het authentieke uiterlijk, de rijke mannelijke geuren en sublieme scheerresultaten die worden bereikt met dit merk maken het tot één van de meeste populaire merken onder barbiers wereldwijd.

Kenmerken

  • Verzorgt de baard en de huid

  • Maakt de baard glanzend en glad

4 sterren uit 13 reviews
Uw review toevoegen