Je beoordeling toevoegen
-32%

Proraso 
Baardverzorging Set Deluxe - Azur Lime

€78,75
€53,64
Tijdelijk uitverkocht

Met deze set van Proraso kun je genieten van een complete verzorging van de baard en een warme geur met frisse hints. De set bevat een baardolie om de baard een lekkere geur te geven, een baard balsem om de baard te verzachten, een shampoo om de baard te reinigen en als afsluiter een cologne voor een heerlijke geur.

 

Baard Olie - Azur Lime

De Beard Oil van Proraso in de Azur Lime variant van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad. De Beard Oil bevat de nieuwe geur van Proraso, Azur Lime. De Azur Lime is een klassieke mannengeur met een lichte frisse ondertoon. Doet je in eerste instantie denken aan de geur die bij de klassieke barbershop hangt.

 

Baard Balsem - Azur Lime

De Beard Balm in de Azur Lime uitvoering van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balm is een lichtere, lotion-achtige en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balm verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden. Geur: Azur Lime, Musk-achtige geur met frisse ondertoon.

 

Baard Shampoo - Azur Lime

De Baardshampoo van Proraso verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in de Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateerd. Met de Beard Wash van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet. Geur: Azur Lime, Musk-achtige geur met frisse ondertoon.

 

Cologne - Azur Lime

De Azur Lime Cologne van Proraso, de laatste toevoeging aan de nieuwe en succesvolle geurlijn van Proraso. Proraso werkt sinds 1948 nauw samen met barbiers over de hele wereld, in samenwerking met hun is deze nieuwe geurlijn ontwikkeld. Azur Lime is een klassieke musk-achtige mannengeur met een lichte frisse ondertoon van citroen en sinaasappel. Doet je in eerste instantie denken aan de geur die bij de klassieke barbershop hangt, maar die ondertoon van muntbladen en jeneverbessen geven je die frisheid. De Cologne van Proraso is zeer zacht voor de huid en is dermatologisch getest.

Baard Olie - Azur Lime

  1. Breng de baard olie aan op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Baard Balsem - Azur Lime

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

 

Baard Shampoo - Azur Lime

  1. Kleine hoeveelheid zeep nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
  2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water.
  3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

 

Cologne - Azur Lime

Breng een gepaste hoeveelheid cologne aan op warme (achter oren, hals, pols) en koude (nek en borst) plekken en ruik de hele dag lekker.

Kenmerken

  • Heeft een warme geur met frisse hints

  • Bevat een goede verzorging voor de baard

  • Zorgt voor een fris gevoel

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen