Je beoordeling toevoegen
-32%

Proraso 
Baardverzorging Set - Azur Lime

€50,85
€34,50
Morgen in huis
5 op voorraad

Geniet van een heerlijk zachte en compleet verzorgde baard met deze set van Proraso. In de set zit een baardolie om de baard te verzorgen en een lekkere geur te geven, een baard balsem om de baard te verzorgen en heerlijk zacht te maken, en een baardshampoo om de baard en de onderliggende huid een goede reiniging te geven.

 

Baard Olie - Azur Lime

De Beard Oil van Proraso in de Azur Lime variant van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad. De Beard Oil bevat de nieuwe geur van Proraso, Azur Lime. De Azur Lime is een klassieke mannengeur met een lichte frisse ondertoon. Doet je in eerste instantie denken aan de geur die bij de klassieke barbershop hangt.

 

Baard Balsem - Azur Lime

De Beard Balm in de Azur Lime uitvoering van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balm is een lichtere, lotion-achtige en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balm verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden. Geur: Azur Lime, Musk-achtige geur met frisse ondertoon.

 

Baard Shampoo - Azur Lime

De Baardshampoo van Proraso verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in de Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateerd. Met de Beard Wash van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet. Geur: Azur Lime, Musk-achtige geur met frisse ondertoon.

Baard Olie - Azur Lime

  1. Breng de baard olie aan op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Baard Balsem - Azur Lime

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

 

Baard Shampoo - Azur Lime

  1. Kleine hoeveelheid zeep nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
  2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water.
  3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

Kenmerken

  • Heeft een muskusachtige geur met frisse hints

  • Verzorgt de baard

  • Voorkomt jeuk

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen