Je beoordeling toevoegen
-32%

Proraso 
Baardverzorging Set Deluxe - Wood & Spice

€78,75
€53,64
Donderdag in huis
10+ op voorraad

Geef je baard een goede verzorging en draag de hele dag een heerlijke geur met deze set van Proraso. De set bevat een baardolie om de baard in goede conditie te houden, een baard balsem voor een zachte baard, een baard shampoo voor de reiniging van de baard en ook bevat de set een cologne voor een heerlijke geur.

 

Baard Olie - Wood & Spice

De Baardolie Original in de Wood & Spice geur van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. De olie houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baard olie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad. Proraso is het merk uit Italië op het gebied van mannelijke verzorging. Deze Baard Olie komt uit de Barbershop lijn van Proraso, een lijn speciaal opgezet op de bebaarde man goed te kunnen verzorgen. De Olie is van een prachtige kwaliteit en zeer geschikt voor elke baard. De geur is een echte Italiaanse geur, krachtig door de hout-achtige en musk-achtige noten en afgemaakt met een beetje pit uit Citrus geuren. De Proraso Beard Oil Wood & Spice komt in een 30 ml flesje en is tegenwoordig één van onze best verkopende oliën. Geur: Cederhout en Citrus

 

Baard Balsem - Wood & Spice

De Baard Balm van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balsem is een lichtere en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balsem verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden. Met een krachtige maar verfijnde geur van Wood and Spice.

 

Baard Shampoo - Wood & Spice

De baardshampoo van Proraso voor het verkrijgen van een frisse en zachte baard. De Beard Wash van Proraso verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in de Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateerd. Met de Beard Wash van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet.

 

Cologne - Wood & Spice

De Wood & Spice Cologne van Proraso, de laatste toevoeging aan de nieuwe en succesvolle geurlijn van Proraso. De Wood & Spice Cologne vind zijn basis bij de barbier, Proraso werkt sinds 1948 nauw samen met barbiers over de hele wereld. In samenwerking met hun is deze geurlijn ontwikkeld. De Wood & Spice is een mannelijk geur met krachtige topnoten en pittig tinten van kaneel en saffraan. Cederhout wordt gecombineerd met zachte amber voor die musk-achtige geur, dit samen met de hint naar vanilla maakt de geur helemaal af. De Cologne van Proraso is zeer zacht voor de huid en is dermatologisch getest.

Baard Olie - Wood & Spice

  1. Breng de baard olie aan op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Baard Balsem - Wood & Spice

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

 

Baard Shampoo - Wood & Spice

  1. Kleine hoeveelheid zeep nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
  2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water.
  3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

 

Cologne - Wood & Spice

Breng een gepaste hoeveelheid cologne aan op warme (achter oren, hals, pols) en koude (nek en borst) plekken en ruik de hele dag lekker.

Kenmerken

  • Heeft de heerlijke, verfijnde Wood & Spice geur

  • Geeft de baard een goede verzorging

  • Voorkomt irritaties

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen