Je beoordeling toevoegen
-32%

Proraso 
Baardverzorging Set - Cypress & Vetiver

€50,85
€34,50
Tijdelijk uitverkocht

Deze set van Proraso bevat alles voor de verzorging van je baard en heeft de licht zoete, frisse Cypress & Vetyver geur van Proraso. In de set zit een baardolie om de baardharen te verzorgen en een geur te geven, een baard balsem om de baardharen heerlijk zacht te maken, en een baardshampoo om je baard te reinigen.

 

Baard Olie - Cypress & Vetyver

De baard olie van Proraso in de Cypress & Vetyver van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad. De Beard Oil bevat de nieuwe geur van proraso, Cypress & Vetyver. Dit is een licht zoete geur bos-achtige geur, niet het zware als Musk of Sandalwood. Cypress is een conifeer en Vetyver een grassoort, geeft je een idee hoe deze Beard Oil ongeveer moet ruiken.

 

Baard Balsem - Cypress & Vetyver

De Beard Balm in de Cypress & Vetyver uitvoering van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balm is een lichtere, lotion-achtige en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balm verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden. Geur: Cypress & Vetyver, licht zoete, frisse geur.

 

Baard Shampoo - Cypress & Vetyver

De Beard Wash in de Cypress & Vetyver variant van Proraso voor het verkrijgen van een frisse en zachte baard. De Baardshampoo van Proraso verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in de Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateerd. Met de Beard Wash van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet. Geur: Cypress & Vetyver, licht zoete, frisse geur.

Baard Olie - Cypress & Vetyver

  1. Breng de baard olie aan op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Baard Balsem - Cypress & Vetyver

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

 

Baard Shampoo - Cypress & Vetyver

  1. Kleine hoeveelheid zeep nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
  2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water.
  3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

Kenmerken

  • Heeft een heerlijke licht zoete, frisse geur

  • Bevat alles voor de verzorging van de baard

  • Voorkomt jeuk en irritaties

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen