Je beoordeling toevoegen
-32%

Proraso 
Baardverzorging Set - Refreshing

€50,85
€34,50
Tijdelijk uitverkocht

Met deze set van Proraso heb je alle producten die je nodig hebt voor de verzorging van de baard. De set bevat een baardolie om de baard en onderliggende huid te verzorgen, een baard balsem om de baard heerlijk zacht te maken en een baard shampoo om de baard te reinigen.

 

Baard Olie - Refreshing

De Refreshing Baardolie van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad.

 

Baard Balsem - Refreshing

De Baard Balm van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balsem is een lichtere en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balsem verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden. Dit is de Refreshing Baard Balm met de geur van Eucalytus, Rozemarijn en Bergamot, deze combinatie geeft je een verfrissende gevoel.

 

Baard Shampoo - Refreshing

De baardshampoo van Proraso verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in de Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateerd. Met de Beard Wash van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet. Geur: Refreshing, noten van Eucalyptus, Bergamot en Rozemarijn.

Baard Olie - Refreshing

  1. Breng de baard olie aan op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Baard Balsem - Refreshing

Haal met de achterkant van je duimnagel een kleine hoeveelheid balm uit het blikje en rub deze warm in je handen. Breng de balm daarna aan op een droge en schone baard, werk hierbij de volle lengte van de baard door. Kam daarna de baard met een borstel of kam en breng hem in model.

 

Baard Shampoo - Refreshing

  1. Kleine hoeveelheid zeep nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
  2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water.
  3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

Kenmerken

  • Heeft een heerlijke, verfrissende geur

  • Geeft de baard en de onderliggende huid de perfecte verzorging.

  • Voorkomt irritaties

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen