Glen D.
Zeer prettig spul. Normaal gesproken heb ik een vrij droge huid onder mijn baard en deze baardolie voorkomt dat. Ruikt ook nog eens heerlijk. Doet wat het moet doen dus. Enige puntje van kritiek is dat je bij het openen van het flesje de olie om de oren vliegt omdat je vrij hard moet draaien om het van de sluiting af te krijgen. Bij deze, je bent gewaarschuwd. Voor de rest echt een aanrader!
01 Apr 2021
Je beoordeling toevoegen
-31%
Bestseller

Proraso 
Baardolie - Cypress & Vetyver

€15,95
€10,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

De baard olie van Proraso in de Cypress & Vetyver van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad.

De Beard Oil bevat de nieuwe geur van proraso, Cypress & Vetyver. Dit is een licht zoete geur bos-achtige geur, niet het zware als Musk of Sandelwood. Cypress is een conifeer en Vetyver een grassoort, geeft je een idee hoe deze Beard Oil ongeveer moet ruiken.

  1. Aanbrengen op een (handdoek)droge baard.
  2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
  3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

 

Over Proraso

Het is niet heel gek als Proraso één van de eerste merken is waaraan je denkt als je een typische Italiaanse Barbier in gedachte neemt. Het authentieke uiterlijk, de rijke mannelijke geuren en sublieme scheerresultaten die worden bereikt met dit merk maken het tot één van de meeste populaire merken onder barbiers wereldwijd.

 

Kenmerken

  • Verzorgt de baard en de huid

  • Maakt de baard glanzend en glad

4 sterren uit 9 reviews
Uw review toevoegen