Michiel P.
Ik heb meerdere baardshampoos geprobeerd en de één ruikt net iets lekkerder dan de ander of maakt de baard net iets zachter. Deze shampoo heeft het wat mij betreft allemaal. Persoonlijk hou ik erg van de geur van cederhout dus was mijn keuze snel gemaakt. Na de eerste wasbeurt wist ik het zeker, dit is mijn favoriet! De geur blijft lang aanwezig in je baard en is heerlijk. Mijn baard voelt heerlijk zacht en borstelen is na het wassen kinderspel. Als je na het wassen ook nog een paar druppels van de Prorasso Wood en Spice baardolie in je baard masseert is het baardonderhoud compleet.
01 Jan 2021
Jerôme B.
Het prille begin van het leven met een baard. Het scheerapparaat al een aantal maanden onaangeraakt. Vanzelfsprekend is de verzorging noodzaak en na een korte zoektocht bij The Alfa Men aangekomen, het gewilde was gevonden. Het gaat hier over een baardshampoo met een subtiele doch krachtige geur waarbij na gebruik de haren zacht aanvoelen en een minder wild uiterlijk sorteren. Voldoet precies aan de verwachting. De deuren zijn wagenwijd geopend, baard wil niets anders meer! Bedankt hiervoor, een welgemeend compliment is op de plaats! Warme groet, Jerôme Bres
01 Jul 2020
Je beoordeling toevoegen
-37%
Bestseller

Proraso 
Baardshampoo - Wood & Spice

€18,95
€11,90
Morgen in huis
10+ op voorraad

Baardshampoo van Proraso voor het verkrijgen van een frisse en zachte baard.

Proraso Baardshampoo verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in deze Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateerd. Met de baardshampoo van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet.

Geur: Wood & Spice

  1. Kleine hoeveelheid zeep nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
  2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water
  3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

Over Proraso

Het is niet heel gek als Proraso één van de eerste merken is waaraan je denkt als je een typische Italiaanse Barbier in gedachte neemt. Het authentieke uiterlijk, de rijke mannelijke geuren en sublieme scheerresultaten die worden bereikt met dit merk maken het tot één van de meeste populaire merken onder barbiers wereldwijd.

Kenmerken

  • Verzachtend effect

  • Hydrateert de huid

4 sterren uit 28 reviews
Uw review toevoegen