Je beoordeling toevoegen
-10%

Proraso 
Beard Kit - Refreshing

€39,95
€35,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

Deze Beard Kit van Proraso bevat de complete baardcollectie van Proraso in de Refreshing geur, namelijk de Beard Wash, Beard Balm en de Beard Oil. De Beard Kit komt in een mooie blik en is een perfect cadeau voor elke vent met een baard, of gewoon om zelf uit te proberen.

De Refreshing geur van Proraso is een, zoals de naam al doet vermoedden, verfrissende geur die tot stand komt door een mix met geurnoten van Eucalytus, Rozemarijn en Bergamot.

 

Beard Wash

De Beard Wash van Proraso verwijdert vuil en resten baardproducten uit de baard. Tevens zorgen de ingrediënten in de Beard Wash ervoor dat de baard zacht aanvoelt en dat de onderliggende huid wordt gehydrateert, dit zorgt voor een heerlijk frisse en zijdezachte baard. Met de Beard Wash van Proraso maak je de verzorging voor je baard compleet.

Beard Balm

De Beard Balm uit de Single Blades series van Proraso, verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Balm is een lichtere, lotion-actige en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. De Balm verzorgt de baardharen en de onderliggende huid. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden.

Beard Oil

De Beard Oil uit de Single Blades collectie van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad.

Beard Wash

 1. Kleine hoeveelheid wash nemen en deze in de natte baard aanbrengen.
 2. Lichtjes inmasseren en uitspoelen met voldoende water.
 3. Voor de beste verzorging na het wassen een verzorgende olie aanbrengen.

Beard Balm

 1. Neem een kleine hoeveelheid balsem.
 2. Masseer dit in de baard.

Beard Oil

 1. Aanbrengen op een (handdoek)droge baard.
 2. Neem een aantal druppels op je handen en rub deze tegen elkaar aan.
 3. Masseer de baardolie door je baard door het in je huid te masseren.

Kenmerken

 • Volledige baardverzorgingsroutine

 • Heeft een verfrissende geur

 • Zorgt voor een prachtige baard

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen