Je beoordeling toevoegen

Proraso 
Classic Shaving Duo - Refreshing

€14,95
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad

Trakteer jezelf of een ander op een verfrissend scheerritueel met deze Classic Shaving Duo van Proraso. De set bestaat uit Proraso's best verkochte scheerschuim en aftershave lotion of -balsem, afhankelijk van jou keuze.

Vrij van parabenen, ftalaten, siliconen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen of SLS.

Inhoud:

 

Scheercreme - Green Eucalyptus & Menthol

De originele scheercrème van Proraso, gemaakt volgens de traditionele formule en geschikt voor alle huid- en baardtypes. Net als vele producten van Proraso bevat deze scheercrème eucalyptusolie, welke de huid stimuleert en kalmeert. De romige scheercrème laat het mes makkelijk over de huid glijden, zodat irritaties en kleine scheerwondjes tot de verleden tijd behoren.

De crème wordt aangebracht met een scheerkwast en geactiveerd met water. Door de crème op te kloppen met water ontstaat er een rijkelijk schuim welke goed vocht vasthoud en de baardharen verzacht en gereed maakt voor het scheren.

 

Aftershave Lotion - Green Eucalyptus & Menthol

De originele Aftershave Lotion van Proraso, een echte aftershave die een lekker tintelt en prikt op de huid. De aftershave zorgt ervoor dat de poriën worden ontsmet en sluiten. Om zo ontstekingen en irritaties te voorkomen. Met Eucalyptus olie, welke een verfrissend en zuiverende werking heeft op de huid. De huid zal direct kalm aanvoelen en roodheid en irritaties zullen verdwijnen.

Geschikt voor alle huidtypes.

 

Aftershave Balsem - Green Eucalyptus & Menthol

De originele Aftershave Balsem van Proraso uit de Green Eucalyptus & Menthol lijn, heeft meteen een verfrissende werking op de huid. De balsem is vrij licht en trekt daardoor snel in de huid. Met Eucalyptus olie, welke een verfrissend en zuiverende werking heeft op de huid. De huid zal direct kalm aanvoelen en roodheid en irritaties zullen verdwijnen.

Geschikt voor alle huidtypes.

Scheercreme

Neem een kleine hoeveelheid scheercrème en klop de scheercrème op met een vochtige kwast in een scheerkom. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer de schuim in de baardharen. Neem hier de tijd voor en herhaal dit enkele malen, dit vergemakkelijkt het scheren en verbeterd het scheerresultaat.

Aftershave Lotion/Balsem

  1. Na het scheren een kleine hoeveelheid in je handpalmen nemen.
  2. Aanbrengen op het geschoren gedeelte en verdelen over je gezicht.

Kenmerken

  • Geniet van een verfrissende scheerbeurt

  • Helpt scheerirritaties te voorkomen

  • Geschikt voor alle huid- en baardtypes

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen