René D.
Doet exact wat het moet doen! Het is makkelijk smeerbaar en zorgt voor een zeer fijne scheerervaring. Mesje blijft ook erg schoon, iets wat niet bij elke preshave zo is. Helaas voor mij blijft de geur erg lang hangen. Ik scheer vaak 's avonds en ben door mijn vriendin naar de bank gestuurd om te slapen. Als dit jouw geur is, doen. Ik ga op zoek naar de volgende preshave.
01 May 2021
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Proraso 
Pre Shave Cream - Wood & Spice - 100 ml

€7,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

Deze pre shave cream bereid de huid en baardharen op voor een comfortabele en makkelijke scheerbeurt. De pre shave is verrijkt met verschillende kostbare oliën en heeft een dikke crème-achtige consistentie met hydraterende eigenschappen die ervoor zorgen dat de baardharen verzachten en verdikken zodat deze makkelijker af te scheren zijn. Ook werkt de crème als een beschermlaagje op de huid die het scheermes begeleid om scheerirritaties te voorkomen. Buiten het voorbereiden van de baard, geeft de pre shave ook nog de heerlijke warme wood & spice geur van Proraso af. De crème is dermatologisch getest en is vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, sls en kunstmatige kleurstoffen.

Neem een kleine hoeveelheid crème en breng dit aan op een vochtige huid. Verdeel de Pre-Shave over de huid en masseer deze licht in. Laat de Pre-Shave op de huid zitten en breng hierna de scheercrème of scheerschuim aan. Begin vervolgens met scheren

Kenmerken

  • Bereid de baard voor op een heerlijke scheerbeurt

  • Hydrateert de baard

  • Heeft de heerlijke, warme wood & spice geur

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen