Olaf v.
Waarom zou je Pre-Shave gebruiken? Helemaal als je zoals ik niet een echte baardgroei hebt. Toen ik de produkt alweer even geleden voor het eerst tegenkwam dacht ik "jaja". Maar toch was ik nieuwsgierig genoeg om het te proberen en de rest van het verhaal is dat ik het nog steeds gebruik en het degelijk helpt om een gladde afwerking te bevorderen. ProRaso is gewoon heel goed. Zo goed dat ik nog steeds een andere pre shave wil proberen, maar dat niet echt nodig vind. Dus eigenlijk vijf sterren.
11 Aug 2020
hendrik l.
Gebruik pre-shave al enkele jaren en zou niet meer zonder kunnen. Voor de zwaardere baardharen is dit een must. Je smeert een beetje over de te scheren haren, laat even inwerken daarna scheerschuim inwrijven en scheren maar. Je baardharen worden dacht en laten ze zich gemakkelijker scheren. Dit zorgt voor minder irritaties en gladdere scheerbeurt. Kortom een echte aanrader. De betere partnershops gaan exact hetzelfde tewerk
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen
-30%
Bestseller

Proraso 
Pre Shave Cream - Green Eucalyptus & Menthol

€9,90
€6,95
Donderdag in huis
10+ op voorraad

De Proraso Green Pre-Shave, vergemakkelijkt het scheren van de baard. Zoals de naam al zegt wordt de Pre-Shave aangebracht voor het scheren. De crème-achtig substantie heeft hydraterende eigenschappen en maakt de baardharen zacht en dikkere, hierdoor zijn de makkelijkere af te scheren.

Bij het gebruik van pre-shave zal het mes makkelijker over de huid glijden, doordat er een dunne film op de huid wordt gelegd.

Neem een kleine hoeveelheid crème en breng dit aan op een vochtige huid. Verdeel de Pre-Shave over de huid en masseer deze licht in. Laat de Pre-Shave op de huid zitten en breng hierna de scheercrème of scheerschuim aan.

Kenmerken

  • Hydraterend effect.

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat.

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen