Richard V.
Corona in het land, zorgen over jezelf, elkaar, de economie, het land. Allemaal niet leuk. Het zijn de kleine zaken waar je het geluk uit moet halen op dit soort momenten. Voor mij was dit het laden van mijn DE scheermes met een nieuw blad en daarna de dop van deze Proraso Red af te draaien... even ruiken... mmm de heerlijke geur van sandelhout! Ik stop een stukje in mijn borstel, maak het schuim aan en krijg een perfecte scheerbeurt van de rode proraso. Perfect voor mijn stugge gezichtshaar. Nadat ik klaar ben en de borstel afgespoeld heb ruik ik hier nog even aan... Ik sluit mijn ogen en ben in het bos, de zon schijnt en alles is goed.... even geen ellende of nare zaken!
17 Mar 2020
Je beoordeling toevoegen
-28%

Proraso 
Scheercreme - Red Sandalwood & Karite Butter

€7,30
€5,25
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Proraso Red Scheercrème uit tube is speciaal voor de dikkere en vollere baardtypes, deze baardtypes zien we vaak bij de Zuid-Europese mannen. De ingrediënten in deze scheercrème zijn beter in staat zwaardere baardgroei te verzachten en gereed te maken voor het scheren. Deze scheercrème bevat sandalwood oil welke een kalmerend effect heeft op de huid.

De crème wordt aangebracht met een scheerkwast en geactiveerd met water. Door de crème op te kloppen met water ontstaat er een rijkelijk schuim welke goed vocht vasthoud en de baardharen verzacht en gereed maakt voor het scheren.

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, minerale oliën en SLS.

Neem een kleine hoeveelheid scheercrème en klop de scheercrème op met een vochtige kwast in een scheerkom. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer de schuim in de baardharen. Neem hier de tijd voor en herhaal dit enkele malen, dit vergemakkelijkt het scheren en verbeterd het scheerresultaat.

Kenmerken

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

  • Vrij van parabenen, minerale oliën en SLS.

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat.

5 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen