Bette Z.
Mijn vriend is continu op zoek naar de beste gelwax, deo, shampoo, enz. en probeert nu ook al tijden steeds verschillende scheercrèmes e.d. Gevolg: lades vol halve potjes en tubes - niet fantastisch in een klein appartement. Maar sinds de Proraso heeft hij deze al 2 keer opnieuw besteld en geen andere meer geprobeerd! Ik kan als vrouw niet precies zeggen hoe fijn en goed de crème is, maar ik denk dat dit einde van de zoektocht naar betere scheerproducten genoeg zegt én ik vind het top dat het eindelijk eens bij dezelfde blijft! En het is nog een erg mooie tube ook.
02 Jul 2020
Je beoordeling toevoegen
-28%

Proraso 
Scheercreme White (tube)

€7,30
€5,25
Dinsdag in huis
10+ op voorraad
De Proraso White Scheercrème tube is samengesteld om de gevoelige huidtypes van een comfortabele scheerbeurt te laten genieten. De milde ingrediënten in de scheercrème hebben een kalmerend effect op de huid en gaan irritaties tegen. Samengesteld met Aloë Vera, Groene thee en vitamine E.

De romige samenstelling van deze scheercrème laat het mes makkelijk over de huid glijden, zodat irritaties en kleine scheerwondjes tot de verleden tijd behoren.

De crème wordt aangebracht met een scheerkwast en geactiveerd met water. Door de crème op te kloppen met water ontstaat er een rijkelijk schuim welke goed vocht vasthoud en de baardharen verzacht en gereed maakt voor het scheren.

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, minerale oliën en SLS.

Neem een kleine hoeveelheid scheercrème en klop de scheercrème op met een vochtige kwast in een scheerkom. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer de schuim in de baardharen. Neem hier de tijd voor en herhaal dit enkele malen, dit vergemakkelijkt het scheren en verbeterd het scheerresultaat.

Kenmerken

  • Geschikt voor de gevoelige huid.  

  • Voorkomt irritaties en scheerwondjes.  

  • Natuurlijke ingrediënten.  

  • Vrij van parabenen, minerale oliën en SLS.  

4 sterren uit 5 reviews
Uw review toevoegen