Guido
Begonnen met Vergulde Hand en vervolgens Proraso genomen. Zeg nooit nooit, maar ik denk dat ik nooit meer iets anders neem. Ik heb inmiddels de hele serie Proraso Green (ex de tube). Geweldige producten die elkaar mooi aanvullen en het echt tot een ochtendritueel maken. Bijna balen dat het maar een keer per dag hoeft!
08 Feb 2022
Pim D.
Op zich een goede scheerzeep. De geur is niet helemaal mijn ding (niet echt een frisse mentholgeur) maar dat is persoonlijk. Kan qua geur en schuim niet tippen aan de scheerzepen van Phoenix. Ik heb inmiddels meerdere merken/soorten geprobeerd maar blijf toch telkens terugkeren bij Phoenix CAD. Maar…daar hangt een prijskaartje aan. Wil je een prima scheerzeep voor een topprijs, dan moet je gewoon deze nemen.
01 May 2021
Je beoordeling toevoegen
-36%
Bestseller

Proraso 
Scheerzeep - Green Eucalyptus & Menthol

€7,30
€4,65
Morgen in huis
10+ op voorraad

De originele scheerzeep van Proraso, gemaakt volgens de traditionele formule en geschikt voor alle huid- en baardtypes. Net als vele producten van Proraso bevat deze scheerzeep Eucalyptusolie, welke de huid stimuleert en kalmeert. De romige scheerzeep laat het mes makkelijk over de huid glijden, zodat irritaties en kleine scheerwondjes tot de verleden tijd behoren.

De zeep wordt aangebracht met een scheerkwast en geactiveerd met water. Door de zeep op te kloppen met water ontstaat er een rijkelijk schuim welke goed vocht vasthoud en de baardharen verzacht en gereed maakt voor het scheren.

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, minerale oliën en SLS.

Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep en klop de scheerzeep op met een vochtige kwast in een scheerkom. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer de schuim in de baardharen. Neem hier de tijd voor en herhaal dit enkele malen, dit vergemakkelijkt het scheren en verbetert het scheerresultaat.

Over Proraso

Het is niet heel gek als Proraso één van de eerste merken is waaraan je denkt als je een typische Italiaanse Barbier in gedachte neemt. Het authentieke uiterlijk, de rijke mannelijke geuren en sublieme scheerresultaten die worden bereikt met dit merk maken het tot één van de meeste populaire merken onder barbiers wereldwijd.

Kenmerken

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

  • Vrij van parabenen, minerale oliën en SLS.

  • Voorkomt irritaties en scheerwondjes.

4 sterren uit 15 reviews
Uw review toevoegen