Je beoordeling toevoegen
-35%

Proraso 
Shaving Cream + Aftershave Balm + Cologne - Azur Lime

€65,80
€42,85
Tijdelijk uitverkocht

Met deze set geef je jezelf een onvergetelijke scheerbeurt met een heerlijke geur, zonder scheerirritaties. De set bevat een scheercrème die zorgt voor een goed resultaat, een aftershave om de geschoren huid te behandelen en irritaties te voorkomen, en een cologne om de scheerbeurt compleet te maken met een heerlijke frisse geur.

Shaving Cream - Azur Lime

De Azur Lime Shaving Cream uit de Single Blade series van Proraso, ontwikkeld in samenwerking met barbiers en gemaakt met trots en passie voor het vak. De Shaving Cream komt in een plastic zak met schroefdop sluiting, je knijpt de scheercreme uit de verpakking om hem vervolgens op te kloppen in een scheerkom. De Scheercreme is verrijkt met essentiële oliën en creëert een mooi dik en rijk schuim. Deze consistente dikte van de scheercreme beschermt de huid en laat het mes over de huid glijden, zodat deze niet beschadigd en/of geïrriteerd raakt door het Singe Blade mes. De Azur Lime is een klassieke mannengeur met frisse topnoten van Citrus vruchten en Munt bladeren. Geeft je een heerlijke frisse geur.

Afterhave Balm - Azur Lime

De Azur Lime After Shave, uit de Single Blades collectie van Proraso. Deze After Shave is een resultaat uit de jarenlange samenwerking tussen Proraso en Barbiers. De After Shave revitaliseert de huid na het scheren, het dicht de poriën en voorziet de huid van hydraterende en verzorgende ingrediënten. De huid kan na het scheren wat gevoelig zijn en wat onbeschermd aanvoelen. Het resultaat na het verzorgen met deze After Shave is een rustige en zachte huid.

Cologne - Azur Lime

De Azur Lime Cologne van Proraso, de laatste toevoeging aan de nieuwe en succesvolle geurlijn van Proraso. Proraso werkt sinds 1948 nauw samen met barbiers over de hele wereld, in samenwerking met hun is deze nieuwe geurlijn ontwikkeld. Azur Lime is een klassieke musk-achtige mannengeur met een lichte frisse ondertoon van citroen en sinaasappel. Doet je in eerste instantie denken aan de geur die bij de klassieke barbershop hangt, maar die ondertoon van muntbladen en jeneverbessen geven je die frisheid. De Cologne van Proraso is zeer zacht voor de huid en is dermatologisch getest.

Shaving Cream - Azur Lime

Neem een kleine hoeveelheid scheercreme uit de verpakking en breng deze in een kom, klop de creme op tot een mooi schuim en breng daarna aan op de baard. Eventjes laten intrekken en je bent klaar om te scheren.

Aftershave Balm - Azur Lime

  1. Na het scheren een kleine hoeveelheid in je handpalmen nemen.
  2. Aanbrengen op het geschoren gedeelte en verdelen over je gezicht.

Cologne - Azur Lime

Breng een gepaste hoeveelheid cologne aan op warme (achter oren, hals, pols) en koude (nek en borst) plekken en ruik de hele dag lekker.

Kenmerken

  • Heeft een klassieke mannengeur met frisse topnoten

  • Verzorgt de huid

  • Zorgt voor een onvergetelijke scheerbeurt.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen