Marcel S.
Elke dag geniet ik van Proraso Cypress & Vetyver, elke keer weer, waneer ik 't op m'n gezicht en hoofd smeer. Of het nu de schaving cream of de aftershave balm is, juist de combinatie zorgt voor een intense staat van bliss...... en wanneer daarna een splash van Proraso Cypress & Vetyver cologne m'n vers geschoren huid raakt, Besef ik dat weer een perfecte start van de dag is gemaakt.
01 May 2021
Je beoordeling toevoegen
-22%

Proraso 
Shaving Cream + Aftershave Balm + Cologne - Cypress & Vetyver

€54,80
€42,85
Tijdelijk uitverkocht

In deze set van Proraso zit een scheercrème die zorgt voor een heerlijke scheerbeurt, een aftershave om vervolgens de geschoren huid te behandelen en scheerirritaties te voorkomen, en een heerlijke cologne om de scheerbeurt compleet te maken. Deze producten hebben de heerlijke licht-zoete bosachtige Cypress en Vetyver geur van Proraso.

Shaving Cream - Cypress & Vetyver

De Cypress & Vetyver Shaving Cream uit de Single Blade series van Proraso, ontwikkeld in samenwerking met barbiers en gemaakt met trots en passie voor het vak. De Shaving Cream komt in een plastic zak met schroefdop sluiting, je knijpt de scheercreme uit de verpakking om hem vervolgens op te kloppen in een scheerkom. De Scheercreme is verrijkt met essentiële oliën en creëert een mooi dik en rijk schuim. Deze consistente dikte van de scheercreme beschermt de huid en laat het mes over de huid glijden, zodat deze niet beschadigd en/of geïrriteerd raakt door het Singe Blade mes. De Cypress & Vetyver is een licht zoete geur bos-achtige geur, niet het zware als Musk of Sandalwood. Cypress is een conifeer en Vetyver een grassoort, geeft je een idee hoe deze Shaving Cream ongeveer ruikt.

Afterhave Balm - Cypress & Vetyver

De Cypress & Vetyver Ater Shave, uit de Single Blades collectie van Proraso. Deze After Shave is een resultaat uit de jarenlange samenwerking tussen Proraso en Barbiers. De After Shave revitaliseert de huid na het scheren, het dicht de poriën en voorziet de huid van hydraterende en verzorgende ingrediënten. De huid kan na het scheren wat gevoelig zijn en wat onbeschermd aanvoelen. Het resultaat na het verzorgen met deze After Shave is een rustige en zachte huid.

Cologne - Cypress & Vetyver

De Cypress and Vetyver Cologne van Proraso, de laatste toevoeging aan de nieuwe en succesvolle geurlijn van Proraso. Proraso werkt sinds 1948 nauw samen met barbiers over de hele wereld, in samenwerking met hun is deze nieuwe geurlijn ontwikkeld. Cypress & Vetyver is een licht zoete geur bos-achtige geur, niet het zware als Musk of Sandalwood. Cypress is een conifeer en Vetyver een grassoort, geeft je een idee hoe deze Cologne ruikt. De Cologne van Proraso is zeer zacht voor de huid en is dermatologisch getest.

Shaving Cream - Cypress & Vetyver

Neem een kleine hoeveelheid scheercreme uit de verpakking en breng deze in een kom, klop de creme op tot een mooi schuim en breng daarna aan op de baard. Eventjes laten intrekken en je bent klaar om te scheren.

Aftershave Balm - Cypress & Vetyver

  1. Na het scheren een kleine hoeveelheid in je handpalmen nemen.
  2. Aanbrengen op het geschoren gedeelte en verdelen over je gezicht.

Cologne - Cypress & Vetyver

Breng een gepaste hoeveelheid cologne aan op warme (achter oren, hals, pols) en koude (nek en borst) plekken en ruik de hele dag lekker.

Kenmerken

  • Zorgt voor een heerlijke scheerbeurt

  • Voorkomt een geïrriteerde huid

  • Heeft een licht-zoete, bosachtige geur

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen