Je beoordeling toevoegen
-35%

Proraso 
Shaving Cream + Aftershave Balm + Cologne - Wood & Spice

€65,80
€42,85
Tijdelijk uitverkocht

Geniet van een perfect scheerresultaat met deze set van Proraso. In de set zit een scheercrème om te zorgen voor een fijne scheerbeurt, een aftershave om eventuele scheerwondjes en scheerirritaties te behandelen en te voorkomen, en een heerlijke cologne om je scheerbeurt compleet te maken met zijn houtige geur.

Shaving Cream - Wood & Spice

De Wood and Spice Shaving Cream uit de Single Blade series van Proraso, ontwikkeld in samenwerking met barbiers en gemaakt met trots en passie voor het vak. De Shaving Cream komt in een plastic zak met schroefdop sluiting, je knijpt de scheercreme uit de verpakking om hem vervolgens op te kloppen in een scheerkom. De Scheercreme is verrijkt met essentiële oliën en creëert een mooi dik en rijk schuim. Deze consistente dikte van de scheercreme beschermt de huid en laat het mes over de huid glijden, zodat deze niet beschadigd en/of geïrriteerd raakt door het Singe Blade mes. De Wood & Spice is een warme rijke hout-achtige geur met topnoten van Kaneel & Saffron voor een zekere zachtheid en tederheid.

Afterhave Balm - Wood & Spice

De Wood and Spice After Shave, uit de Single Blades collectie van Proraso. Deze After Shave is een resultaat uit de jarenlange samenwerking tussen Proraso en Barbiers. De After Shave revitaliseert de huid na het scheren, het dicht de poriën en voorziet de huid van hydraterende en verzorgende ingrediënten. De huid kan na het scheren wat gevoelig zijn en wat onbeschermd aanvoelen. Het resultaat na het verzorgen met deze After Shave is een rustige en zachte huid.

Cologne - Wood & Spice

De Wood & Spice Cologne vind zijn basis bij de barbier, Proraso werkt sinds 1948 nauw samen met barbiers over de hele wereld. In samenwerking met hun is deze geurlijn ontwikkeld. De Wood & Spice is een mannelijk geur met krachtige topnoten en pittig tinten van kaneel en saffraan. Cederhout wordt gecombineerd met zachte amber voor die musk-achtige geur, dit samen met de hint naar vanilla maakt de geur helemaal af. De Cologne van Proraso is zeer zacht voor de huid en is dermatologisch getest.

Shaving Cream - Wood & Spice

Neem een kleine hoeveelheid scheercreme uit de verpakking en breng deze in een kom, klop de creme op tot een mooi schuim en breng daarna aan op de baard. Eventjes laten intrekken en je bent klaar om te scheren.

Aftershave Balm - Wood & Spice

  1. Na het scheren een kleine hoeveelheid in je handpalmen nemen.
  2. Aanbrengen op het geschoren gedeelte en verdelen over je gezicht.

Cologne - Wood & Spice

Breng een gepaste hoeveelheid cologne aan op warme (achter oren, hals, pols) en koude (nek en borst) plekken en ruik de hele dag lekker.

Kenmerken

  • Heeft een warme houtige geur

  • Zorgt voor een perfect scheerresultaat

  • Voorkomt irritaties

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen