Harrie M.
Net als alle andere Prorasoprodukten prima spul. Een klein beetje cream in een kop opkloppen met je natte kwast en scheren maar. Goede geurencombinatie ook weer, de aftershavebalsem uit deze lijn is ook fijn van geur, ik ben benieuwd naar de Cologne... dat zal wel even duren, ik heb ondertussen meer ruimte nodig in de badkamer dan mijn vrouw met al mijn scheerspul!
04 Aug 2020
Je beoordeling toevoegen
-50%

Proraso 
Shaving Cream - Wood & Spice

€21,95
€10,95
Tijdelijk uitverkocht

De Wood & Spice Shaving Cream uit de Single Blade series van Proraso, ontwikkeld in samenwerking met barbiers en gemaakt met trots en passie voor het vak.

De Shaving Cream komt in een plastic zak met schroefdop sluiting, je knijpt de scheercreme uit de verpakking om hem vervolgens op te kloppen in een scheerkom. De Scheercreme is verrijkt met essentiële oliën en creert een mooi dik en rijk schuim. Deze consitente dikte van de scheercreme beschermt de huid en laat het mes over de huid glijden, zodat deze niet beschadigd en/of geïrriteerd raakt door het Singe Blade mes.

De Wood & Spice is een warme rijke hout-achtige geur met topnoten van kaneel & saffraan voor een zekere zachtheid en tederheid.

Neem een kleine hoeveelheid scheercreme uit de verpakking en breng deze in een kom, klop de creme op tot een mooi schuim en breng daarna aan op de baard. Eventjes laten intrekken en je bent klaar om te scheren.

Kenmerken

  • Beschermt de huid

  • Essentiële oliën

4 sterren uit 5 reviews
Uw review toevoegen