Klaas G.
Dit is by far een van de beste snorwaxen die ik tot nu gebruikt heb! Maar waarom!? Traditionele snorwaxen zijn altijd kneiter hard, handig als je van die scherpe “tips” wil maar lastig om mee te werken. Je moet hem zeker een dag in je broekzak bewaren en dan nog met je nagel er een klein schaafje uit zien te krijgen, zacht maken tussen je vingers en dan kan je los. Wat een werk. Dan deze witte wax. De substantie heeft wat weg van een haarproduct. Je pakt een beetje wax en verdeelt het over je snor. Met je duim en wijsvinger druk je het in model en ondertussen wordt de wax steeds steviger en uiteindelijk is hij net zo hard als een traditionele wax. Top!
01 May 2020
Klaas k
In de wereld van snorwax is dit net een ander product dan alle anderen. De snorwaxen die ik normaal gebruik zijn hard, die moet je eerst echt opwarmen voordat je er iets mee kan. Maar dit is een soort crème die je tussen je vingers juist hard maakt en dan aanbrengt! En dat werkt prachtig! Makkelijk te doseren en zelfs mooie “tips” maken is geen probleem. De geur is volgens mijn vrouw ook erg aangenaam. Echt een aanrader.
21 Apr 2020
Je beoordeling toevoegen
-23%
Bestseller

Proraso 
Snorwax - Wood & Spice

€12,95
€9,95
Morgen in huis
9 op voorraad

Gebruik de Wood & Spice Moustache Wax van Proraso voor het stylen en verzorgen van je snor. De wax is redelijk zacht en daardoor goed kneedbaar en makkelijk aan te brengen. De wax heeft een verfijnde geur van sandelwood, eucalyptus, karamel en citrus. Van het bekendste scheer en verzorgingsmerk voor mannen uit Italië, Proraso.

  1. Snorrenwax is erg hard, wil je het gebruiken warm de wax dan eerst op met je vingertoppen, verwarming of föhn
  2. Neem een kleine hoeveelheid en rub het totdat het wax zacht wordt.
  3. Breng het in je snor en maak het in model met een kam of je vingertoppen
  4. Makkelijk uit te wassen met warm water en een beetje zeep

Tip: Draag de wax in je broekzak, zodat hij opgewarmd wordt door je lichaam en direct te gebruiken is.

Kenmerken

  • Zacht en kneedbaar

  • Hydrateert de huid en haren

  • Met essentiële oliën

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen