Terug
4 products
Terug
4 products

Proraso Pre Shave 

Pre shave van Proraso is zeer geschikt om huidirritaties te voorkomen en het zorgt ervoor dat je huid op de best mogelijke manier voorbereid wordt op je scheerbeurt. Wanneer je een pre shave van Proraso gebruikt zal je je huid en haar het best voorbereiden zodat het optimaal te scheren is. Proraso pre shave is ideaal voor zware baardgroei, een droge huid of een gevoelige huid. 

 

Wat doet de Proraso pre shave?

Wanneer je je wil scheren, zal een Proraso pre shave je huid en haren optimaal voorbereiden. Ook geeft het een beschermend laagje op je huid en haren waardoor het scheermes makkelijker over je huid glijdt. Veel scheerproducten zullen je huid een stukje uitdrogen en dit is makkelijk te voorkomen met een Proraso pre shave crème door middel van de hydraterende werking. Het is een extra handeling in je scheerroutine, maar geloof ons, achteraf ben je er blij mee. Geen irritatie, geen scheerbrand en geen ingegroeide haren. 

 

Hoe gebruik je Proraso pre shave?

De Proraso pre shave gebruik je door het product op je handen aan te brengen. Smeer je pre shave op je hand uit en breng het vervolgens aan op de plek waar je wilt scheren, zoals je baard. Masseer je baard in met de pre shave van Proraso en verdeel het rustig door je baard met het oppervlak van je hand. 

Spoel de pre shave van Proraso niet af! Na het aanbrengen van de Proraso pre shave moet je je scheerschuim, scheerzeep of scheergel aanbrengen. Dit doe je dus bovenop de laag met Proraso pre shave. 

 

Waarom pre shave van Proraso gebruiken?

Proraso pre shave crème brengt nogal wat voordelen met zich mee. Hieronder zullen we ze even voor je opsommen.

  • Hydrateert je baardharen
  • Verzorgd je huid onder je baard
  • Brengt een beschermlaag aan tijdens het scheren
  • Maakt baardharen zachter waardoor het makkelijker te scheren is
  • Beter resultaat na het scheren
  • Voorkomt scheerirritaties 
  • Verschillende geuren beschikbaar, voor ieder een match