Frank
Een mooi RVS mes voor deze prijs, geweldig. Mijn favoriete scheermes, dagelijks een twee pass scheerbeurt en een bbs resultaat ondanks mijn stoppels van gewapend beton. Met een standaard goede voorbereiding is het mes echt niet agressief te noemen. Voor mij scheert hij prettiger en effectiever dan mijn veel duurdere Timeless oc of welk ander mes dan ook in mijn verzameling. Absolute aanrader.
26 Nov 2021
Je beoordeling toevoegen

RazoRock 
Safety Razor - Open Kam Game Changer 84 - Super Knurl Handle

€119,95
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

Dit scheermes van RazoRock is een complete game changer voor iedere natscheerder. Dit mes is namelijk soortgelijk en voldoet aan de zelfde standaarden van messen die wel 3 tot 4 keer de prijs kosten.

RazoRock heeft dit scheermes ontworpen zodat het je hele leven goed blijft voor een prijs die iedereen zich kan permitteren. Het mes is geschikt voor de wat grotere baard, is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, heeft een open kam wat zorgt voor een perfect scheerresultaat.

Het mes is geschikt voor double egde blades en heeft het RazoRock "super knurl" handvat die veel grip heeft waardoor je veel controle hebt tijdens het scheren.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Game changer in de scheerwereld

  • Zorgt voor een perfect scheerresultaat

  • Geschikt voor de grotere baard

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen