Je beoordeling toevoegen

RazoRock 
Safety Razor - SLOC - Barber Pole Handle

€27,50
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Geniet van een onvergetelijke scheerbeurt met deze SLOC Safety Razor van RazoRock. SLOC staat voor Self Lubricating Open Comb en is gebaseerd in een vitage scheemes uit de jaren 40, namelijk de Grand Shave Lubricating razor.

Het verschil met de Grand Shave Lubricating razor is dat deze safety razor zowel op de kop, als de basisplaat open tanden heeft. Dit ontwerp zorgt ervoor dat het scheermes extra scheerschuim mee neemt tijdens het scheren. Dit zorgt ervoor dat het mes extra soepel over de huid glijdt en helpt bij het voorkomen van scheerwondjes.

Om een goede grip te garanderen tijdens het scheren, zit de kop op het Barber Pole handvat. Het ontwerp van dit handvat van is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op van die draaiende barber palen die je vaak bij barbers en kappers ziet. Het handvat is gemaakt van roestvrij staal met een hoge corrosiebestendigheid.

De safety razor is te gebruiken met alle standaard Double Edge Blades.

*Let op: Het handvat op de eerste handvat is niet het handvat waarmee de safety razor wordt geleverd. De razor wordt geleverd met het handvat op de tweede afbeelding, het barber pole handvat.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Self Lubricating Open Comb

  • Heeft zowel op de kop, als de basisplaat open tanden

  • Neemt extra veel schuim mee tijdens het scheren

  • Biedt een goede grip tijdens het scheren

  • Heeft een hoge corrosiebestendigheid

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen