Mathieu Platteel
Een zachte scheerzeep waarbij je weinig water moet gebruiken tijdens het opschuimen. Is wel lekker glad. De geur is vrij sterk, kruidig en niet zoet. Moeilijk te omschrijven. Ook blijft de geur na het scheren aanwezig. Het schuim wordt licht groen van kleur.
08 Jan 2020
Waldemar v.
Mijn vrouw wilde wat meer groen in huis, waar ik natuurlijk meteen werk van maakte en aan deze scheerzeep dacht. Deze heeft een prachtige kleur groen! Teleurgesteld in mijn keuze, ze bedoelde kennelijk iets anders, zonderde ze zich af. Tot ik mijn ingezeepte hoofd om de deur stak en haar liet ruiken! Heeeeeerlijk! Bloemen en planten kan ik voorlopig laten zitten, als ik me maar dagelijks met deze fantastische zeep scheer;)
01 Nov 2019
Je beoordeling toevoegen

RazoRock 
Scheerzeep - Black Bay

€11,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De RazoRock Black Bay Shaving Soap is vergelijkbaar met de bekende Bay Rum. Het is een zachte zeep, die een lichte, zoete geur geeft. Het hoofdingrediënt is laurierblad en het bevat plantaardige koolstof, dit ontgift de huid en werkt revitaliserend. De diepgroene kleur van de scheerzeep heb je waarschijnlijk nog niet eerder gezien in een scheerzeep. 

Andere ingredienten zijn: stearinezuur, water, kokosolie, potassium hydroxide en sodium.

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen