Robin K.
Deze toffe scheerzeep brengt je even terug naar de 14e eeuw. Voel jezelf een echte pestmeester en geniet van de kruidige geur van deze scheerzeep. De geur is wennen maar uniek is deze zeker wel. Hoe vaker je hem gebruikt, hoe meer je ervan gaat houden. De dikte van de schuim is ook zeer goed! Uniek product en zeer tevreden!
14 Feb 2021
Je beoordeling toevoegen

RazoRock 
Scheerzeep - Plague Doctor

€10,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Plague Doctor Shaving Soap van RazoRock is ideaal voor de man die een scheerkwast gebruikt. De zeep is zeer glad, waardoor het mes soepel over de huid glijd en geeft het veel dikke schuim. 

De naam komt van de pestmeesters die tussen de 14e en 19e eeuw mensen hielpen tijden plagen (voornamelijk tijdens de pestuitbraak). De pestmeesters hadden een snavelachtig masker op waar ze gedroogde bloemen, kruiden en specerijen in hadden. Men geloofde dat die geuren beschermden tegen ziekten en slechte lucht. Deze scheerzeep zal je niet helpen tegen plagen maar heeft wel zeker een fijne geur!

De geur is heel erg fris. De topnoot is pioen, de hartnoot is muskus en basisnoten zijn vetiver, witte cheddar en patchouli. 

De scheerzeep is op ambachtelijke wijzen gemaakt in Italie. 

Wordt z.s.m. bewerkt.

Stearinezuur, water, kokosolie, kaliumhydroxide, natriumhydroxide, parfum en lanoline.

 

Kenmerken

  • Dikke schuim

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen