joeri
Een joekel van een brush, streling voor het oog en een gemak om mee in te zepen. Gebruik hem om dagelijks mijn hoofd mee te scheren en aangezien de voorbereiding al het halve werk is, is deze heel geschikt om grote oppervlakken mee in te zepen. Voorzie wel de grote houder van Razorock, want in de gewone kunststof houders past deze niet.
18 Jul 2020
Je beoordeling toevoegen

RazoRock 
Scheerkwast - Beehive - Plissoft Synthetic

€19,80
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze scheerkwast komt in de klassieke butterscotch kleur. Deze kleur is terug van weggeweest en was altijd erg prijzig. RazoRock brengt hem terug gecombineerd met de geliefde Plissoft kwastharen voor een erg betaalbare prijs.

Extra geschikt voor mannen die een grotere kwast zoeken die genoeg schuim kan vasthouden voor vier tot vijf scheerbeurten. De kwast behoort tot de zachtste kwasten voor het gezicht die er te krijgen zijn. Alle Plissoft scheerkwasten van RazoRock zijn 100% veganistisch. De naam van de kwast is professioneel gegraveerd in de bodem van de kwast. 

Type kwastharen RazoRock:

  • Noir Plissoft - Synthetisch, basis uitvoering qua zachtheid
  • Plissoft - Synthetisch, zachte kwastharen
  • Silvertip Plissoft - Synthetisch, zeer zachte kwastenharen beste kwaliteit.
  • Tuxedo Plissoft -  Synthetisch, Noir Plissoft met de top van de haren van Silvertip Plissoft. Stugge haren met een zacht uiteinde.

Lengte: 120 mm

Gewicht: 119 gram

 

 

 

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen