Je beoordeling toevoegen

Rex Supply Co. 
Safety Razor - Ambassador

€295,00
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze safety razor van Rex Supply Co. is Rex's eerste safety razor met een dubbele snijkant welke zowel in gladheid, als in comfort is af te stellen naar jou persoonlijke wens.

Wanneer je de razor voor het eerst vast houd, zal de kwaliteit je direct opvallen. De razor is namelijk gemaakt van roestvrij staal van maritieme kwaliteit en is perfect gewogen en uitgebalanceerd wat direct een gevoel van controle geeft. Ook heeft de razor een zogeheten "Sure Grip"-handvat die ervoor zorgt dat je de optimale grip en controle hebt tijdens het scheren, zelfs als deze nat is.

Via de handige draaiknop onder het mes kun je gemakkelijk de mesopening aanpassen waardoor je kunt kiezen tussen een mildere of juist agressievere scheerbeurt. Na een paar keer testen zal je merken dat je de juiste agressiviteit hebt gevonden en dat het mes moeiteloos over de huid zal glijden en een perfect gladde huid achterlaat zonder huid- of scheerirritaties.

De safety razor is gemaakt in de VS en is ontworpen voor levenslang gebruik. De safety razor heeft daarom ook een levenslange garantie.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Ontworpen voor levenslang gebruik

  • Volledig aan te passen aan je eigen wensen

  • Zorgt voor de optimale grip en controle

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen