Alexander Jongen
Ik ben nog een beginner voor wat betreft Wet Shaving. Maar toch al een leuke verzameling opgebouwd. Van Rex Ambassador tot Merkur 34C. Je blijft altijd zoeken naar de perfect Safety Razor. Deze kwam vanmorgen binnen en natuurlijk gelijk voor mijn dagelijkse scheerbeurt gebruikt met een Persona mesje. Man wat een super apparaat! Ik kan hem alleen maar aanraden. Voor de beginner al helemaal. Met het R1 plaatje ideaal voor beginners. Ik zat zelf al snel op het R3 plaatje. Wat een soepele Razor. Absoluut niet agressief. Top produkt! Van mij ook graag 10 sterren. En natuurlijk een super service en snelle levering van het Alpha Men Team!!!
03 Jul 2021
Frans v.
Het unboxen van dit scheermes was al een leuke beleving. De doos bevat niet alleen het scheermes en een setje mesjes, maar (natuurlijk) ook de drie verschillende platen waarmee het mes milder of agressiever ingesteld kan worden. Ik heb al verschillende scheermessen, en ik kocht deze als extraatje in de verzameling. Vandaar ook de kleur. Maar dit is nu mijn beste scheermes; hij beviel boven verwachting. Hij scheert soepel en is makkelijk tussendoor schoon te spoelen. Ik ben nog wat aan het experimenteren met de instelling, de verschillen tussen de platen zijn duidelijk merkbaar.
01 May 2021
Je beoordeling toevoegen
-10%

Rockwell Razors 
Safety Razor 6S - Rood

€134,95
€121,46
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

"De heilige graal van het scheren" - de Rockwell 6S heeft zes verschillende levels, om elke man een zachte, comfortabele scheerbeurt te bieden. De Rockwell 6S is een volledige aan te passen scheermes gemaakt van edelstaal en ontworpen om een leven lang (of vier) mee te gaan.

Deze safety razor van Rockwell heeft zes verschillende levels om elke man een zachte en comfortabele scheerbeurt te bieden. De stand van het mes zie je aan de onderzijde en die geven de agressiviteit van het mes aan, hoe hoger het nummer is, hoe meer open het mes ligt en dus agressiever. Je kunt van stand verwisselen met het door de drie bijgeleverde basisplaten om te draaien op de razor. Het scheermes is met precisie ontworpen om jouw de best mogelijke scheerervaring te geven en wordt geleverd inclusief 5 double edge razor blades.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft zes standen

  • Zorgt voor een comfortabele scheerervaring

  • Inclusief 5 double edge razor blades

  • Sublieme afwerking

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen