Frits B.
't is even wennen, maar het zijn prima mesjes. Na de eerste keer gebruik heb ik wat bloedremmende zalf bij jullie besteld, maar deze heb ik niet meer nodig gehad. Vrijwel dezelfde scheerervaring als ongeveer 55 jaar geleden toen ik voor het eerst scheerde.....:)
06 Sep 2020
Harrie M.
Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik mij ging scheren met een safety razor, de Rockwell R1, was het best spannend! Ik was bang dat ik eruit zou komen te zien als iemand die zich met een hagelgeweer had geschoren, maar dat viel echt mee. Mesjes zijn redelijk scherp, bevallen goed maar ben wel benieuwd naar iets scherpere. Samen met de Proraso groen en rood producten, wordt scheren iedere keer een feestje. Met dank aan the Alphamen voor de snelle levering; topzaak!
02 Jun 2020
Uw review toevoegen

Rockwell Razors 
Double-Edge Blades

€7,95
Zaterdag in huis
10+ op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De 20 Double-Edge Blades van Rockwell Razors zijn gemaakt van Zweeds roestvrijstaal en passen op alle double-edge scheermessen. De messen zorgen voor een zachte, flexibele scheerervaring, door de comfortabele close shave. Door de speciale coating zullen de mesjes niet gaan roesten en blijven ze scherp. 

- Elk mesje gaat vijf tot zeven scheerbeurten mee
- Geen irritatie
- Gemaakt van gerecycled materiaal
- Scheert flexibel en makkelijk

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen