Remco v.
Scheert echt super, eerste keer met maat 3 geschoren en dit ging goed maar toen ik de tweede keer maat 5 gebruikte was ik helemaal overtuigd. Het mes ligt lekker zwaar in de hand wat je een duurzaam gevoel geeft. Kosten zijn nu echt verwaarloosbaar, ik scheer me 1 keer per week dus als ik elk mesje slechts 1 keer gebruik dan gaat het me aan mesjes nauwelijks 5 euro per jaar kosten. Vanaf nu ook geen ergernissen meer als ik wat beenharen van mijn vrouw signaleer in die veel te dure mach3 mesjes, ze mag hem vanaf nu gewoon gebruiken: knal er gewoon een nieuw mesje in! Echt een aanrader, zeker ook fijn om de keuze te hebben uit 6 'standen'.
14 Jan 2020
Je beoordeling toevoegen

Rockwell Razors 
Safety Razor 6C - Gunmetal Chrome

€65,95
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie
Uitverkocht

De Rockwell Safety Razor 6C - Gunmetal Chrome is een volledig verstelbare scheermes voor elk huidtype en elke stoppellengte. Het scheermes is gemaakt van verchroomd zink met een Gunmetal/chrome coating. Het balans en het gewicht van het scheermes zorgen voor een moeiteloze en aangename scheerbeurt.

De Rockwell Razor komt met 3 basis-platen die je kunt verwisselen en kunt omdraaien op de Razor, zodat je in totaal 6 standen krijgt. De stand waarmee je je scheert is zichtbaar aan de onderzijde van de Razor en hoe hoger dit nummer, hoe meer open het mes ligt en dus agressiever. Een uniek apparaat gemaakt van de mooiste materialen in de USA.

Totale Lengte: 97mm

Handvat Lengte: 85mm

Totale Gewicht: 95 gram

Handvat Gewicht: 56 gram

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen