Michiel Z.
De verstelbare platen zijn echt geniaal. Met mijn gevoelige huid leverde de bekende DE 89 toch iets teveel irritatie op. Met de 6C kan ik met plaatje 1 of 2 gemakkelijk zonder irritatie scheren. Met plaat 1 is het praktisch onmogelijk jezelf te snijden (handig voor andere plekken dan je gezicht). De optie om voor een meer aggresieve plaat te gaan is ook erg fijn. Want na een langere thuiswerkperiode je baardje van een week eraf scheren gaat met standje 3 of 4 supersoepel. Het handvat voelt massief en daardoor heel degelijk. Lekker zwaar. In vergelijking met andere scheermessen oogt deze wel iets 'lomper' door de dikke platen, maar daar merk je tijdens het scheren niets van.
04 Nov 2020
Maarten O.
WoW...mijn eerste safety razor, ben met deze begonnen na uitgebreid alle merken vergeleken te hebben. Voordeel is dat je de intensiteit langzaam kan opbouwen, dat werkt prima, binnen een week naar level 3 gegaan. Ligt prettig in de hand, de zwaarte is ook precies goed, je hoeft bijna geen druk te geven bij het schreen. Heb nu ook mesjes van verschillende merken besteld en ook daarbij kan je fijn combineren tot je de perfecte combinatie met de razor hebt gevonden!
01 Nov 2020
Erik R.
Als overstapper van cartridge naar safety razor is het beschikbaar hebben van meerdere afstellingen ideaal. Een duidelijke uitleg met welke stand waarvoor bedoeld is. Al heb ik zelf al gemerkt dat ik een tikje agressiever moet dan aangegeven. De breedte van de houder vind ik te smal: het mesje steekt aan beide zijden iets uit. Ik weet niet of dat bij andere merken ook zo is, maar het is niet handig met die scherpe randen. Opbergen zonde bescherming in de toiletkast gaat prima, maar in een toilettas zal het scheuren veroorzaken. Dus een hoesje zal ik nog wel aanschaffen.
12 Jan 2020
Jaap K.
Het eerste exemplaar was niet goed uitgelijnd. Dat werd probleemloos onder garantie vervangen. Ik ben het nieuwe mes aan het uitproberen. Wat een goede ervaring is dat! Je kunt helemaal testen wat bij elke 1, 2, of 3-dagenbaard past. Ik ben er erg vrolijk van geworden en gebruik dit mes bijna elke keer!
01 Jan 2020
Glenn P.
Dit is een mooie razor ontworpen met de kennis van nu. Strak en degelijk en met verschillende platen die je kunt gebruiken naar voorkeur van je huid en gevoeligheid. Het glijdt over je huid door de safety bar die geen ribbels heeft maar gewoon glad. Ik krijg er een tevreden BBS van. Dit is tot nu toe mijn favoriet.
01 Oct 2019
Je beoordeling toevoegen
-10%

Rockwell Razors 
Safety Razor 6C - White Chrome

€65,95
€59,36
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

De Rockwell Safety Razor 6C - White Chrome is een volledige verstelbare scheermes voor elk huidtype en elke stoppellengte. Het scheermes is gemaakt van verchroomd zink met een wit/chrome coating. Het balans en het gewicht van het scheermes zorgen voor moeiteloze en aangename scheerbeurt.

De Rockwell Razor komt met 3 basis-platen die je kunt verwisselen en kunt omdraaien op de Razor, zodat je in totaal 6 standen krijgt. De stand waarmee je je scheert is zichtbaar aan de onderzijde van de Razor en hoe hoger dit nummer, hoe meer open het mes ligt en dus agressiever. Een uniek apparaat gemaakt van de mooiste materialen in de USA.

Totale Lengte: 97mm

Handvat Lengte: 85mm

Totale Gewicht: 95 gram

Handvat Gewicht: 56 gram

4 sterren uit 7 reviews
Uw review toevoegen