B.S.
De 6 verschillende 'gaps' geven je voldoende mogelijkheden op verschillende manieren een efficiënte en gladde scheerbeurt te creëren met de bijgeleverde Rockwell DE mesjes. Mooi uitgebalanceerde RVS razor met een aparte mat-grijze coating. Moet hem nog proberen met m'n standaard Wilkinson e/o Kai mesjes, maar nu al uitermate tevreden met de plezierige scheerbeurten waarbij met nr. 4 in 2 passes een BBS resultaat te behalen valt.
07 Mar 2021
Je beoordeling toevoegen

Rockwell Razors 
Safety Razor 6S - Matte

€114,95
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

De heilige graal van het scheren - de Rockwell 6S heeft zes verschillende levels, om elke man een zachte, comfortabele scheerbeurt te bieden.

De Rockwell 6S komt met 5 Rockwell Double-Edge messen.

De Rockwell 6S is een volledige aan te passen scheermes gemaakt van edelstaal en ontworpen om een leven lang (of vier) mee te gaan. De Rockwell Razor komt met 3 basis-platen die je kunt verwisselen en kunt omdraaien op de Razor, zodat je in totaal 6 standen krijgt. De stand waarmee je je scheert is zichtbaar aan de onderzijde van de Razor en hoe hoger dit nummer, hoe meer open het mes ligt en dus agressiever. Een uniek apparaat gemaakt van de mooiste materialen in de USA.

Het scheermes combineert revolutionaire, met precisie ontworpen meshoeken en gepatenteerde aanpasbaarheid om zo te zorgen voor een on te evenaren scheerervaring. 

Komt met vijf Rockwell Double-Edge Razor Blades.

Gewicht: 120 gram

 

5 sterren uit 11 reviews
Uw review toevoegen