André V.
Lang naar deze of een soortgelijke blade box gezocht en gelukkig bij the alpha man gevonden als een van weinigen (zo niet de enige) in Nederland. Meteen voor m’n broer - ook een frevent authentiek scheerder - ook maar een mee besteld. Goede kwaliteit, snel geleverd en staat mooi in mijn ‘shaving den’.
08 Mar 2020
Désirée M.
Ik heb deze blade safe gekocht voor vaderdag. Niet omdat ik het zo’n leuk kado vond, maar omdat ik me bij het weggooien van het vuil in de badkamer gesneden had aan het oude scheermes wat boven in de vuilniszak zat. Maar deze blade safe kan je ook nog langs onder openmaken, legen en dan kan je hem weer opnieuw vullen.en hij ziet er ook nog eens leuk uit. Dus kado tip nummer 1, veilig, ziet er goed uit en een leuke prijs.
01 Jul 2019
Je beoordeling toevoegen

Rockwell Razors 
Scheermes Dispenser

€6,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Rockwell Razors Scheermes Dispenser biedt een veilige, goede manier om de gebruikte dubbelzijdige mesjes te bewaren en deze later gecontroleerd weg te kunnen gooien.

In de Rockwell Scheermes Dispenser passen alle dubbelzijdige scheermesjes en hij is volledig recyclebaar, zodra hij vol is, kunnen de mesjes in de recycle-bak worden weggegooid.

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen