Robert B.
Overgestapt van elektrisch scheren. Scheren doe ik nu dagelijks met plezier en met minder irritatie van huid en geest. Veel gladder resultaat en samen met het opschuimen van de zeep is het scheren een ontspannende bezigheid geworden. De razor heeft voor mij de juiste grip en het juiste gewicht. Ik gebruik ook de mesjes van Rockwell.
01 Dec 2020
Bob
Ik wilde wel eens een glimmend verchroomde razor en eentje met vlinder-mechanisme aan m'n collectie toevoegen.Dit is dus een goede en goedkope combinatie. Had voor alleen iets zwaarder mogen zijn. Het scheerplezier en -resultaat in combinatie met een Voskhod DE mesje maakte op mij een heel positieve indruk. Een aanrader voor hen die een makkelijke en niet agressieve krabber tegen een schappelijk prijsje willen.
05 Apr 2020
Anouk S.
Ik als vrouwelijke studente was toch aangenaam verrast toen mijn pakketje met gorilla kop en grote letters "the alpha men" binnen kwam. Nog meer pluspunten toen ik erachter kwam dat mijn gehele pakketje plasticvrij was ingepakt!! Diezelfde dag nog heb ik een vlog gemaakt naar vrienden hoe tof ik jullie scheermes vond en dat het zowel goed is voor je portemonnee als milieu om over te stappen op een safety razor. Ik kreeg zoveel enthousiaste en nieuwsgierige reacties waarna ik het ook in mijn verhaal op instagram postte, want hey the more people the better. Tip aan jullie om misschien iets met social media te doen? Al met al erg blij met mijn aankoop (toegegeven ik heb wel het handvat al roze gemaakt met nagellak)!
08 May 2019
Maxime R.
De perfecte eerste 'Safety Razor' voor de Alpha (Wo)Men ;-P Super handig dat je aan de onderkant de bovenkant open kan draaien zonder met je vingers bij de kop te moeten friemelen. In de originele verpakking zitten trouwens 5 mesjes dus om aan de 20 euro te komen raad ik het kop hoesje van hetzelfde merk aan. Handig voor onderweg. Voor de dames: even wennen, laten glijden en geen druk uitoefenen en je zal snel merken dat het veel beter werkt dan plastic scheermesjes voor vrouwen.
30 Apr 2019
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Rockwell Razors 
Safety Razor R1 - White Chrome

€19,95
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

De Rockwell Safety Razor R1 - White Chrome is het beste scheermes voor beginnende double-edge scheerders.

De Rockwell R1 draagt bij aan een comfortabele en soepele scheerbeurt. Het design van de scheerkop in combinatie met de kam maakt het bijna onmogelijk om je hiermee te snijden. Het vlinder-mechanisme voor het wisselen van de mesjes is zeer gemakkelijk in gebruik, click & load.

De R1 Double-Edge Safety Razor zal je scheer standaard voorgoed veranderen en je zult nooit meer terug willen naar een 'modern' scheermes.

Inclusief een pakje double edge blades.

4 sterren uit 10 reviews
Uw review toevoegen