Terug
20 products
Terug
20 products

S-Curl

S-Curl is hét merk voor mannen met sterk tot zeer sterk krullend / kroezig haar. Elk product van S-Curl bevat de juiste ingrediënten zoals verschillende verwerkte olijf- en arganolie. Deze ingredienten zorgen ervoor dat de natuurlijke golf en/of het krulpatroon van het haar beter tot zijn recht komt. Daarnaast helpen deze ingedienten droog en futloos haar te herstellen. S-Curl zorgt er voor dat sterk krullend / kroezend haar beter beheersbaar wordt zodat er weer naar hartelust gestyled kan worden.
 

Welke producten biedt S-Curl aan?

S-Curl heeft een breed scala aan producten voor het haar en de baard. Zo vind je bij S-Curl onder andere shampoo, conditioner, gel, beard wash, baardolie, haar moisturizer, pomade en texturizer.
 

S-Curl gel

De gels van S-Curl weten precies hoe ze jouw krullen of golven moeten activeren, dit doen ze dan ook als de beste. De gels - zoals de Wave Gel Activator - geven je haar meer structuur en volume. Daarnaast laten de gels de natuurlijke slag of krullen van je haar helemaal tot zijn recht komen, zonder het vettig te maken. Ook geven de gels je haar een mooie glans en voorkomen ze pluizig of plakkerig haar. De gels van S-Curl zijn vrij van parabenen of andere schadelijke stoffen.
 

S-Curl kits voor krullend en golvend haar

S-Curl heeft overal aan gedacht. Zo heeft het merk ook speciale kits op de markt gebracht, zodat jij het complete pakket in huis haalt. De kits bevatten de juiste producten, die stug haar met een lichte krul binnen no-time weer behandelbaar maakt en een natuurlijke, gezonde look geeft. Met de S-Curl Texturizer Wave & Curl Cream - Regular Strength Kit 2 Applications ontvang je bijvoorbeeld zo’n complete set die stug haar binnen een paar minuten verandert in een mooie bos haar met natuurlijke krullen of golven.
 

S-Curl Shampoos en Conditioners met Castor Olie

De shampoos en conditioners van S-Curl zijn sulfaatvrij en geven jouw haar en hoofdhuid de juiste verzorging. Zo zijn de shampoos en conditioners verrijkt met actieve kool. Dit geeft het haar en de hoofdhuid een diepe reiniging. Deze diepe reiniging houdt in dat gifstoffen worden verwijderd en de hoofdhuid wordt gekalmeerd. De shampoos en conditioners zijn tevens verrijkt met Castor olie, ook wel wonderolie genoemd. Castor olie zit boordevol Ricinolzuur (90%), dit is een omega 9 vetzuur. Castor olie bevat ook omega 6 vetzuren en vitamine E. Deze 3 ingrediënten zijn een bijzonder efficiënte samenstelling om jouw krullend / kroezend haar en hoofdhuid schoon te maken en in balans te krijgen en te houden.
 
De shampoos en conditioners van S-Curl zorgen voor een optimale vochtbalans en zijn vrij van sulfaten, parabenen en ftalaten.
 

S-Curl voor de baard

S-Curl is er niet alleen voor jouw hoofdhaar, maar is er ook voor de baard! Zo biedt het merk een beard wash aan, die overtollige oliën uit je baard verwijdert en jouw baard een prachtige glans geeft. De essentiële olijfolie in de baardshampoo van S-Curl voedt jouw baard, terwijl de shea boter je baard voorziet van de juiste hydratatie.

Naast de baardshampoo kent S-Curl nog een product voor baarden, namelijk; een 
baardolie. De baardolie is verrijkt met jojoba-olie, wat jouw baard ontwart en het makkelijker maakt om doorheen te komen met een kam. Daarnaast bevat de baardolie arganolie, wat werkt als een natuurlijk antioxidant. Vitamine E in de baardolie geeft jouw baard een prachtige glans.
 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van S-Curl producten?

  1. S-Curl bevordert de haargroei
  2. S-Curl zorgt voor een goede vochtbalans
  3. S-Curl is bijzonder geschikt voor krullend / kroezend haar
  4. S-Curl zorgt ervoor dat jij jouw haar gemakkelijk kunt kammen
  5. Jouw haar wordt aanzienlijk zachter en dus beter beheersbaar