Je beoordeling toevoegen
-10%

Henson Shaving 
Safety Razor 2.0 AL13 - Mild

€89,95
€80,96
Levertijd werkdagen
Nog 1 op voorraad

Geniet van een onvergetelijke scheerbeurt en pure kwaliteit met de high-end precisie razor met levenslange garantie van Henson. De AL13 Mild razors hebben een minder brede opening dan de AL13 Medium razors en zijn dus perfect voor de gevoelige huid en kwetsbare delen van je lichaam.

De AL13 is gemaakt van aerospace grade aluminium en met uiterste precisie ontworpen om het mes in de meest optimale scheerhoek te presenteren zonder het mes teveel bloot te stellen. Het mes zal hierdoor perfect over de huid glijden waardoor scheerirritaties volledig worden vermeden.

Om deze precisie en uitzonderlijke kwaliteit te garanderen worden de Henson safety razors vervaardigd in Henson’s ruimtevaartfaciliteit in Canada. Een faciliteit waar ook componenten voor de Mars Rover en International Space Station worden geproduceerd. Henson is zo zeker van zijn kwaliteit dat je een levenslange garantie krijgt op je safety razor.


De Aluminium Henson Safety Razor vergeleken met een andere safety razor
Uiterste Precisie
Bij andere merken wordt het mes van een safety razor vaak teveel bloot gesteld. Meer blootstelling betekent dat het mes sneller kleine, onverwachte bewegingen kan maken waardoor deze aan je haar trekt, met irritatie tot gevolg. De mesblootstelling en het meshoek van de Henson Safety Razor’s worden nauwkeurig machinaal bewerkt met een tolerantie van maximaal 0,005 mm! Dit zorgt voor een ongeëvenaarde scheerervaring.

 


Geen verstopping
Het unieke ontwerp van de kop bevat verschillende uitgangskanalen die ontworpen zijn om haar, water en scheerzeep te verwijderen. Door het scheermes simpelweg eventjes onder de kraan te houden, spoel je gemakkelijk al het scheerzeep en haartjes weg en voorkom je verstopping.De AL13 Safety Razors worden standaard geleverd met een pakje van 5 Astra Platina Double Edge Blades.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Perfect voor fijner haar of het scheren van andere gebieden dan het gezicht

  • Voorkomt scheerirritaties

  • Wordt gemaakt met uiterste precisie

  • Levenslange garantie

  • Beter voor het milieu

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen