Salt & Stone

Salt & Stone uit Los Angeles maakt 100% organisch unisex producten voor huid en lichaam waarbij elke ingredient grondig onderzocht wordt. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn zeer effectief en 100% veganistisch.

De missie van Salt & Stone is veilige en natuurvriendelijke formules te creëren die voor iedereen te gebruiken zijn en kwalitatief beter dan elk ander verzorgingsproduct op de markt. 

Zo bestaat elke verpakking uit gerecycled materiaal en gebruikt Salt & Stone nooit parabenen, pesticiden, kunstmatige geurstoffen, sulfaten, siliconen, petroleum, ftalaten of genetisch gemodificeerde organismen.

 

Geschiedenis van Salt & Stone

Salt & Stone is opgericht in 2017 door Nima Jalali. Als voormalig professioneel snowboard heeft Nima de hele wereld rondgereisd en een breed spectrum aan omgevingen en omstandigheden ervaren. Deze ervaringen lieten hem de effecten van verschillende stoffen op de huid realiseren. Hij zag het belang van de bescherming van de huid. Door zijn ervaringen kwam Nima erachter dat een natuurlijke aanpak in dieet, herstel en prestatie het beste is. Hierdoor ontstond de drijfveer producten te creëren met natuurlijke middelen die beter zijn dan elk ander product. Dit is Salt & Stone geworden.