Terug
23 products
-5%
€99,75
€94,75
-4%
Salt & Stone
€47,85
€45,95
Terug
23 products

Salt & Stone

Over Salt & Stone

Salt & Stone komt uit Los Angeles en maakt 100% organisch unisex producten voor de huid en het lichaam waarbij ieder ingrediënt grondig onderzocht wordt en met aandacht wordt behandeld. De kwalitatief hoogwaardige producten van Salt & Stone zijn zeer effectief en 100% veganistisch.

De missie van Salt & Stone is om veilige en natuurvriendelijke formules te creëren die voor iedereen te gebruiken zijn en kwalitatief beter dan elk ander verzorgingsproduct op de markt. 

Zo bestaat elke verpakking uit gerecycled materiaal en gebruikt Salt & Stone nooit parabenen, pesticiden, kunstmatige geurstoffen, sulfaten, siliconen, petroleum, ftalaten of genetisch gemodificeerde organismen om te voorkomen dat je huid wordt beschadigd.

 

Geschiedenis van Salt & Stone

Salt & Stone is opgericht in 2017 door Nima Jalali. Als voormalig professioneel snowboard heeft Nima de hele wereld rondgereisd en een breed spectrum aan omgevingen en omstandigheden ervaren. Deze ervaringen lieten hem de effecten van verschillende stoffen op de huid realiseren. Hij zag het belang van de bescherming van de huid. Door zijn ervaringen kwam Nima erachter dat een natuurlijke aanpak in dieet, herstel en prestatie het beste is. Hierdoor ontstond de drijfveer producten te creëren met natuurlijke middelen die beter zijn dan elk ander product. Dit is Salt & Stone geworden.