Je beoordeling toevoegen
-4%

Saponifcio Varesino 
Douchescrub + Bodylotion - Almond

€33,45
€31,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Trakteer de huid op een uitzonderlijke verzorging met deze set van Saponificio Varesino. De set bestaat uit een body lotion en douchegel scrub die zijn verrijkt met kleine stukjes almond en huidveroudering tegengaan.

Body Lotion

Deze body lotion van Saponificio Varesino is gemaakt op basis van natuurlijke amandel. De body lotion bevat gemicroseerde amandelschil wat een hoog gehalte heeft aan mineralen, essentiële vetzuren en vitamines die de huid verzachten, beschermen en hydrateren. De lotion heeft een fijne structuur, neemt zich makkelijk op in de huid en is super hydraterent. Ook helpt de verzachtende en helende werking van de lotion bij het verminderen van huidveroudering.

Douchegel Scrub

Deze douchegel scrub van Saponificio Varesino geeft een goede verzorging aan de huid. De douchegel bevat echte stukjes gemicroniseerde amandelschil die de huid reinigt, imperfecties en dode huidcellen weg haalt, en zorgt voor een gladde huid. Ook heeft de douchegel een heerlijke, lichte geur van amandelolie en is hij erg makkelijk tijdens het douchen te gebruiken.

Body Lotion

  1. Neem een gewenste hoeveelheid lotion.
  2. Masseer dit in de natte huid.
  3. Spoel dit goed af.

Douchegel Scrub

  1. Neem een gewenste hoeveelheid douchegel.
  2. Masseer dit in de natte huid.
  3. Spoel dit goed af.

Kenmerken

  • Bevat gemicroseerde amandelschil

  • Super hydraterent

  • Vermindert huidveroudering

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen