Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Saponificio Varesino 
Eau de Parfum - Opuntia

€74,95
Morgen in huis
4 op voorraad

Opuntia Eau de Parfum van het Italiaanse merk Saponificio Varesino is een elegante, mannelijke en fruitige geur.

De basis van dit parfum ligt in de topnoten van bergamot, ananas en zwarte bes. Deze combinatie brengt je terug naar zwoele, warme strand avonden. Het hart van de Opuntia bevat een bloemige melange van berk, roos en jasmijn. De warme houtnoten van patchouli, vetiver, muskus en eikenmos vormen de aardse basis van deze Eau de Parfum, wat de mannelijkheid van de Opuntia naar voren brengt. 

  • Top: Bergamot, Ananas, Zwarte Bes
  • Hart: Berkenbast, Roos, Jasmijn
  • Basis: Patchouli, Vetiver, Muskus, Eikenmos

 

Over Saponificio Varesino

Saponificio Varesino is opgericht in 1945 door Dante Bardelli. Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd deze (toen nog) kleine zeepmaker opgericht. Bardelli moest zijn familie na de oorlog op de één of andere manier financieel kunnen onderhouden. Zijn intuïtie vertelde hem dat ambachtelijk geproduceerde traditionele zepen en scheerzepen een mogelijk inkomen zou zijn, omdat er in Italië erg veel vraag naar was. Samen met zijn vrouw Ines begon hij met het bedrijf Saponificio Varesino. Zij gebruikten zeep uit Varese, wat is gelegen aan de oever van het Lago Maggiore.

Al het geld dat Bartelli verdiende met zijn kleine onderneming, werd teruggestopt in het bedrijf. Bardelli ging op zijn motor alle deuren in de provincie af, met een zijspan vol zeep. Al snel werd Saponificio Varesino groter dan de grenzen van de Italiaanse provincie. Tegenwoordig, meer dan 70 jaar later, wordt er nog steeds op dezelfde authentieke wijze zeep, scheerzeep en andere producten geproduceerd. 

Het huis Saponificio Varesino werkt zo veel mogelijk met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze Eau de Parfum bevat geen palmolie, conserveringsmiddelen, kunstmatige antioxidanten, petroleum, minerale oliën, kleurstoffen, en parabenen.

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op: een parfum op basis van alcohol kan je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Alcohol, Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Ervernia Prunastri Extract, Citral, Coumarin, Alpha-isomethyl Ionone, Geranoil, Benzyl Benzoate, Citonellol, Hydroxyisohexyl, 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Kenmerken

  • Levendige geur van tropisch fruit, bloemen en warme houtnoten

  • Gebaseerd op de zwoele, warme strand avonden

  • Mannelijke geur die lang blijft hangen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen